Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért van hogy ha táncolsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy ha táncolsz egy ismeretlen nővel a tánctéren ölelgeted fogdosod elvagytok és aztán csak úgy lelép se szó se beszéd?

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Nyilvan ott elvezte a dolgot de 1. Ment haza a baratnoivel 2. Nincs kedve felmenni hozzad 3. Pasija van 4. Ezek kombinacioja
2018. jún. 7. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!

"Az miért van hogy ha táncolsz egy ismeretlen nővel a tánctéren ölelgeted fogdosod elvagytok és aztán csak úgy lelép se szó se beszéd?" Mert elriasztod avval, ahogy "táncolsz". Nem mindenkinek jön be a stílusod, nem gondolod?

2018. jún. 7. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

19-20 éves lehettem. Legjobb barátommal felszedtünk két lányt,akivel táncoltam-csókolóztam,szerintem lehetett volna még bármi(nem szexre gondoltam) egyszer jött a barátnője kézen fogta és elhúzta. Gondolom látta túl jól vagyunk aztán nehogy olyan legyen amit a lány megbán.

10évvel később ugyanez a disco...egy tőlem idősebb nő rám mászott,el voltunk erre csörgött a telefonja és elment. 99%hogy a pasija/férje hîvta.Sajnos ezekben a buliösszefonódásokban ennyi van! Pillanat hevében születnek.

2018. jún. 7. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:
2. ha nem jött volna be neki nem hagyja hogy ölelgessem nem gondolod?
2018. jún. 7. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit be voltam vodkanarancsozva, de egy pillanatra kitisztultam, és megkérdeztem magamtól, mit keresek én itt.

Na, akkor léptem le.

2018. jún. 7. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezek ilyenek, ennél csak az a rosszabb, amikor a barátnője elrángatja.
2018. jún. 7. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha egy ismeretlen férfi tánc közben fogdosna, én is lelépnék... azért legyen már egy határ, amit nem léphet át mindjárt elsőre. Nem szeretem, ha valaki ennyire nyomul.
2018. jún. 7. 20:28
 8/14 A kérdező kommentje:
látom nem mindenki értette , tetszett neki sokáig táncoltunk stb stb többieknek köszönöm a válaszokat
2018. jún. 7. 20:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A pilanat hevében, abban a környezetben lehet, hogy jól esett neki, élvezte az érintést.

De ennyi elég volt.

2018. jún. 7. 22:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kell kihívni csendesebb helyre, ahol lehet beszélgetni is, aztán telefonszámot és/vagy Facebookot cserélni, vagy ha olyan a helyzet, hazavinni. Csak "tapizással" nem fogsz messzire jutni, tapasztalatból mondom.
2018. jún. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!