Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek magabiztos...

Hogyan legyek magabiztos amikor ismeretlen emberek előtt kell beszélnem?

Figyelt kérdés
Néha, olyan érzés, mintha pumpálna a vér a tarkómban és az agyamban és semmi nem jut eszembe, csak rettegek. Sokszor rengeteg mondanivalóm van, de egyszerűen lemondok róla mert nem merek felszólalni, kiállni idegenek elé. Szeretnék ezen változtatni, szeretném megmutatni, hogy én is tudok magabiztos lenni. 19 F

2018. ápr. 6. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj fokozatosan minél többet idegen emberek előtt, és egy idő után hozzászoksz. Nem kell félni :) Nem fog bántani senki :D
2018. ápr. 7. 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Félsz attól hogy rád figyelnek. Miért?
2018. ápr. 7. 09:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Amikor rám figyelnek mindig arra gondolok, hogy látják rajtam, hogy feszült vagyok. Félek, hogy valami butaságot mondok amit nem szerettem volna, csak a stressz miatt más jön ki a számon, mint amire gondolok.
2018. ápr. 8. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Na és akkor? Összedől a világ?
2018. ápr. 8. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!