Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randira hívott és étterembe, akkor ugye nem csak lefektetni akar?
Szószerint beetetési trükk...
Nem, szerintem nem hinném.
Az étterem csak a helyszín, az embernek a jelleme számít, az pedig biztos ki fog derülni ha megismered.
Látod majd rajta, nyomul e, vagy sem.
Mert az Pesten van, messze a lakhelyemtől.
Tök örült annak, hogy egyetemre járok.
Aztan kérdezte, melyik. És "vagy úgy, akkor ezek szerint még gyakran vagy Pesten"?
Normálisnak tűnik, nem olyan. Aki szószerint a kocsi hátsóülésen akart megfeketetni, mert másra se futja. Illetve ment volt 5 km-ert vele, az is benzin...
A férfiak szimplán a szexért is sok mindenre képesek, hidd el.
A párommal a Badoon ismerkedtünk meg. Mindketten túl pár csalódáson, így nagyon lazára vettük a dolgokat. Már csak azért is, mert 100 km volt köztünk. Mégis elkezdtünk randizgatni és bár szimplán szexnek indult, egyikőnk sem az a hirtelen az ágyba ugrós fajta. Így négyszer jött fel hozzám Budapestre, mire az első alkalomra sor került. Igaz, szerelem lett belőle és már évek óta együtt vagyunk, de ezzel csak azt akartam jelezni feléd, ha csak simán szexkapcsolat maradt volna, ő akkor is minden alkalommal levezeti ezt a távot.
Mennyire elkeserito mar, hogy odaig csuszott a szinvonal, hogy egy kis benzin meg etteremkoltes mar azt a remenyt ebreszti, hogy ebbol valami komolyabb is lehet...
Udvarlas alatt ezek a legalapvetobb dolgok.
Étteremben csak akkor voltam nővel, ha lagzira hívtak minket.
Tök fölösleges pénzkidobás, cukrászdába egy süti max. és séta után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!