Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik biztonság a legfontosab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik biztonság a legfontosabb a nők többségének, érzelmi, fizikai vagy anyagi biztonság?

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Érzelmi, a másik kettőt megkaphatja máshonnan (anyagi biztonság - remélem, nem kell mondanom, hogy manapság már nők is dolgozhatnak és a felsőoktatásban is többen vannak, emiatt sokan jól is keresnek; fizikai biztonság - ez a modern világban már nagyrészt az állam feladata, lásd rendőrség, katonaság, tűzoltóság stb.).

Érzelmeket viszont csak egy férfitól kaphat továbbra is, Cirmi vagy egy közeli barátnő érzelmi támogatása mégsem ugyanolyan. :D

2018. jún. 10. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Mindhárom.
2018. jún. 10. 15:48
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Èrzelmi biztonsàg és a szex fontos nekem, az anyagi csak annyiban, hogy ne nekem kelljen eltartani a pasit, tehàt dolgozzon ő is, és legyen anyagilag felelősségteljes. = Ne szórja el a pénzét hogy aztàn tőlem kéregessen, mutasson hajlandósàgot a megtakarítàsra, spórolàsra. Ennyi.
2018. jún. 10. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Az érzelmi.

A pénzt magamnak is megkeresem és nem az őserdőben élünk.

2018. jún. 10. 16:03
 15/21 he84 ***** válasza:
Nekem érzelmi és fizikai a fontosabb. Nekem biztosan nem a pénz a legfontosabb egy férfinál.
2018. jún. 10. 17:55
 16/21 anonim ***** válasza:
6%
Aki jól néz ki, annak az anyagi.
2018. jún. 10. 18:09
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudnék rangsort felállítani közöttük, mindegyik egyformán fontos és elengedhetetlen része egy kapcsolatnak.

Nem fogok úgy összeállni valakivel, hogy érzelmileg bizonytalanságban tart, nem érzem jól vele magam. Mi értelme lenne? Az úgy csak időpazarlás.

Nem állok össze úgy senkivel, hogy a fizikai épségem, netalán az életem kell féltenem mellette. Agresszorokat, nőverőket sem, de veszélyes életet élőket úgy általában nem igazán érzem párkapcsolati alapanyagnak.

Illetve az anyagi biztonság sem elhanyagolható. Ahol csak rajtam múlik, hogy mit eszünk, hol lakunk, lesz-e cipője a gyereknek, mert ő mondjuk elkártyázza vagy elissza az összes keresetét, netalán nincs is neki keresete, ott nincs miről beszélnünk. Ilyen emberrel csak öngyilkosság párkapcsolatot imitálni, sosem leszünk egyenrangúak.

2018. jún. 10. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Mindegyik fontos, de számomra az érzelmi. A másik kettőt elő tudom teremteni magamnak is, de azzal egy percig nem maradok és egy percig sem tudok kötődni hozzá, akinél érzem, hogy az érzelmi világa ingatag és nem számíthatok rá teljesen/nem bízhatok meg benne/nem bír el/nem bírja el a saját életét lelkileg.
2018. jún. 10. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:
68%

Ha a Maslow- piramist nézzük , a sorrend minden embernél a következő:

1)fizikai

2)anyagi

3)érzelmi biztonság

Mivel az első kettő az átlagember számara adott (nem él folyamatos veszélyben , nem éhezik stb), ezért a legtöbben egy párkapcsolattól az érzelmi biztonságot, támogatást várják.

2018. jún. 11. 00:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Érzelmi.

Az anyagi is fontos, de azt nem (csak) a páromtól várom, hanem kettőnktől, szerintem a közös életünk anyagi biztonságát közösen kell megteremtenünk.

A fizikai biztonságot meg nem teljesen értem, nem Sierra Leonéban élünk, elég jónak mondható a közbiztonság, ha meg mégis gebasz van, akkor inkább a rendőrségtől várnám a biztonságot, nem a páromtól, ő nem rendfenntartó...

2018. jún. 11. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!