Milyen telefont vegyek, ha a biztonság a legfontosabb?
Google Pixel 2 ha a frissítések a legfontosabbak.
#2.Átmatricázott TLC féle Alcatel semmivel nem biztonságosabb mint egy mezei telefon.
Ha teljesen biztonságos telefont keresel, olyan nem létezik.
Amennyiben van vírusírtó, pin-kód, képernyőzár, nem mész kétes oldalakra, nem hagyod elöl a telefonodat, elég nagy biztonságban lesznek az adataid....
Leejtés ellen nincs védelem, de vannak masszívabb telefonok, amik ezt is kibírják, pl caterpillar , homtom készít strapatelefonokat...
Ha lehallgatás miatt problémázol, használjatok az ismerőseitekkel CryptTalk-ot, vagy a BlackBerry DTEK50-es telefont. Nem mai darab, de még most is jó paraméterekkel rendelkezik.
A fotóidat felhőtárhelyre emelheted, a legtöbb szolgáltató (Pl. Google ) nagyon komolyan veszi az adatvédelmet.
Szepen lepontoztatok.
Amit nem igazan ertek,mivel a kerdesre valaszoltam ,szerintem igaz valaszt adtam.
Valaki belekotott abba ,hogy a kepernyozar es a pinkod nem ved az adatlopo virusoktol,ez igy is van,de ennyi erovel le lehetne azt is irni ,hogy a csucskategorias virusirto elofizetesek sem garantalnak 100%os vedelmet ,vagy azt ,hogy a tobb ezer forintos vedotokok sem vedik meg a telefont ha peldaul az 5.emeletrol kiejtem.
#6:
Egyetértek, tőlem zöld pacsit kaptál... erre is.
Nekem a mostani J7 elég biztonságosnak tűnik. Van benne ez a Knox cucc is
Ujjlenyomat olvasó. Bekapcsolás után kódot kér, Csak aztán használható a biometrikus szenzor. Kikapcsolni sem lehet ha nincs feloldva Ami szerintem nem rossz. Mert ha elhagyod a telót, és valaki megtalálja, Vagy nem kapcsolja ki, és esetleg te megtalálod Google vagy Samsung által, Vagy kénytelen összetörni. Más ilyen modernebb telóval még nincs tapasztalatom. De nekem ez elég biztonságosnak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!