Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért nem tetszik a mai pasik zöme?
30
Miért lennék rájuk irigy? :D Olyan sötét vagy... Semmit sem irigylek tőlük, mert megdugni engem is akarnak, legalább annyian, mint őket. Szerencsére nem csak azt, de kapcsolatra alkalmas emberbe ritkábban botlok, mert általában buták, mint te.
Ők csak azoknak a pasiknak a női megfelelője, akire írtam, hogy kellene a pokolnak, mert mind ugyanúgy néz ki.
A mai nőknek nem kellenek a vékony srácok.
Én vékony vagyok, és ha nem mentem volna el prostizni a mai napig szűz lennék, pedig belsőre elvileg teljesen oké vagyok.
Kondizok, gyógytornára járok, de sosem leszek kigyúrt, legalábbis annyira nem, mint a linkelt férfiak.
Ellenben ha helyes arcod van, akkor mindegy, hogy izmos vagy, vagy macis, mert minden nő rádmászik.
Ami általában engem zavarni szokott:
- igénytelen
- bunkó
- kretén módon akar menő lenni (üvötő dücdücc a kocsiban, izmozás és társai)
- egyből megdugna
- divatos cicafiúka, nem egyértelmű a neme
- nonstop hangoztatja, hogy ő micsoda Igazi Férfi
- nem tudja, mi áll jól neki
- életképtelen
- nem stabil monogám hosszútávú párkapcsolatot keres
- nem figyel rám abszolút, csak rám akarja tukmálni magát úgy, ahogy ő gondolja (pl hiába mondom neki, hogy utálom a virágokat, csakazértis azt vesz, mert szerinte az romantikus)
- követelőzik, fenyegetőzik, kérdőre von, zsarol
- nem ismeri a személyes tér fogalmát
- büdös (akár emberszag, akár napi 1 flakon axe)
- nyafka
- nem lehet kimozdítani otthonról
Hirtelen ennyi jutott eszembe
36
Azt kifelejtetted, hogy ha nincs tökéletes teste és nagy farka az is zavaró
Még hogy nem top csajoknál ismerkedtek... :D Ma reggel láttam egy kérdést, egy átlagon felüli csaj testét úgy szétsavazták, mint annak a rendje, pedig tényleg szép volt, miközben a másik kérdésben valami modell cafkára verték, hogy toptoptop meg istennő meg minden, közben a csaj volt 40 kiló és minden képéről üvöltött, hogy luxusprosti, aki tényleg szóba sem áll a pasikkal. De nekik az "milyen aranyos lány" volt... Miről beszélünk?
Amíg ti is az ilyen elkényeztetett retkekre őrültök meg, miközben egy olyan nőt, aki figyel a testére és jól néz ki, földbe döngöltök, hogy mekkora szar, mi a fäszt vártok az élettől?
38 ebből az oldalból ne indulj ki, amúgy sok flusztált nő szidja itt a többi nőt, és sok a nőgyűlölő is.
Egyébként itt a leghelyesebb pasikat is lerondázzák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!