Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek miért nem tetszik a mai pasik zöme?

Figyelt kérdés
túl korán és azonnal kimondjátok egy pasira, hogy nem tetszik... a 90%-ára. Ez miért van?
2018. jún. 9. 17:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
81%

Picim, majd ha nem lenne értéktelen az a nő a szemetekben, aki "mindenkinek odaadja magát" akkor nem fognák fel a nők úgy, hogy azzal, hogy betartanak a pasiknak és megnehezítik a dolgát, többre tartjátok őket.

Majd ha a szex nem a nő (el)használását jelenti, hanem egy kölcsönösen jó dolgot, amitől egyik fél sem lesz ribi, akkor beszélhetünk egyenjogúságról.

Amíg viszont ti a pozitív és közvetlen reakcióinkat olyanokkal illetitek, mint "odadobja magát, mint egy rongy", "végigmennek rajta", "ribiskedik", "nyert ügy", addig igen, lehet szépen nekünk udvarolni és értéknek számítunk, akiket meg kell nyerni, mert akit mindenki megnyer magának, az a szemetekben csak egy lyuk.

2018. jún. 9. 19:52
 22/39 anonim ***** válasza:
35%

Adom. Sosem dugtam még meg senkit egy olyan magadra csatolhatós csodával, lenne benne móka biztosan. Lenyeletni ugyan nem tudnék vele semmit, de a fejét belenyomnám az ágyba és két marokra fognám a csöcseit cuccolás közben.

Aztán főzetnék vele vacsit, mert az a dolga.

2018. jún. 9. 19:55
 23/39 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
32%

A nőknek a mai pasikák maximum 10%-a jön be. Nagyjából ezek a formák:

- test: [link]

- arc: [link]

És itt meg is akad a nők tudománya az elvárások szintjén a külsőt illetően. Tehát egy ilyen tag simán bármilyen negatív belső tulajdonsággal rendelkezhet (legyen az hazug, agresszív, faragatlan, tisztességtelen, törtető, emberségtelen stb.), akkor is rokonszenves lesz nekik. Az ettől eltérő külsővel rendelkező férfinak bizony teljesítenie kell nyak fölött, ha némi esélyt akar elérni az adott nőnél.

Kamuzhattok csajok, de a nők minimum 99%-ának bejön a fentebb linkelt képek szerint összeállított ideál.

2018. jún. 9. 20:03
 24/39 anonim ***** válasza:
12%

Majd, ha ugyanolyan mértékben "dobjátok oda" magatokat a pasiknak akkor beszélhetünk egyenlősségről, addig nem, sajnos marad ez az állapot.

Engem sem érdekelne, hogy mennyi pasija volt előttem egy nőnek, ha nekem nem vért izzadva kellene összehoznom akármit is, miközben egy átlag csaj majdhogynem lemegy a buliba, kiválasztja az éjjeli bikáit és kb. csak annyit szól némán, hogy "gyertek kanok" és él mint marci hevesen mert akkor éppen ezt akarja csinálni.

Egy férfinak erre akkor van ugyanolyan egyszerű (és egyenlő) lehetősége, ha jó mélyen a zsebébe nyúl és beszervez három prostit egyszerre. Természetesen ez fura mód ugyanolyan nagyon mélyen el van ítélve a nők részéről.

Szóval hagyjuk már ezt a dumát...

2018. jún. 9. 20:08
 25/39 anonim ***** válasza:
14%
Mai lanykaknal az a meno hogy 50kilos palikkal jarogatnak ezt azert nem nehez osszehozni bar eleg gaz amikor egy modell csaj mellett egy ilyen felpofonos csavot latsz
2018. jún. 9. 20:10
 26/39 anonim ***** válasza:
73%

Bejön. Csak az marad ki a sztoriból, hogy aki már fogott magának egy ilyet, az tudja, mennyire nem éri meg.

Ennek percre pontosan ütemezve van a kaja meg az edzés. Szolikázik, aminek eredményeképp az UV sugarak roncsolják a bőr kötőszövetéi, meggyorsul az öregedés. Enni egy jót nem lehet vele, nem eszi a te főztödet sem, mert az nem mindig lowcarb, mondom ezt úgy, hogy sportolok és diétázok, de pontosan tudok különbséget tenni tartható és ideiglenesen szálkás állapot között. Az arca... A szemöldöke szebben ívre van szedve, mint nekem, a trógercsücsörítés halvány nyomai megfigyelhetők a beszartamhomlokráncolással együtt, tehát nem értelmiségi. A szakálla olyan, hogy a borbélyánál fogok intim fazont nyíratni, ha lssz rá pénzem.

Nekem ezek a pasik a 10/10, csak sajnos ilyenekből még kevesebb van odakinn, mert mindenki metroszexuális akar lenni férfias helyett:

[link]

[link]

Semmi bitangul izmos. Csak egy átlagos pasi, aki szeret edzeni, ugyanakkor enni is. Semmi extra, ettől tökéletes.

2018. jún. 9. 20:18
 27/39 A kérdező kommentje:

remélem még olvassák, akik idáig irtak.

Jók ezek a szélsőséges példák, de nem erről beszéltem. Arra gondoltam, hogy el sem jutunk a beszélgetésig, mert mikor már megszólítom a lányt, akkor ki vagyok esve! Egyébként hol 80%ig ér a lányok haja seggig?

2018. jún. 10. 01:48
 28/39 anonim ***** válasza:
33%

Nézz már körül a városban, kérdező! Mindegyiknek ilyen feje van kb:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ugyanúgy néz ki mind. Hosszú, alul egyenesen vágott lobonc, frufru vagy bármi nélkül, középen elválasztva, mellé általában nyakig húzott pcsagatya annak rendje-módja szerint. Milyen kibszott változatos és izgalmas, te jó isten, biztos ezért nem alszom. Olyan, mint a hörcsögszakáll csőgatyával és nem egyenletesen edzett testrészekkel. Wow.

2018. jún. 10. 01:55
 29/39 anonim ***** válasza:
72%

A siránkózó pasik legtöbbje annyit nem fog fel hogy ha azt szeretné hogy tetszen a nők többségének akkor ne legyen már egy tehén! Lehetnek vékonyak mint a mai átlagos fiatal fiúk vagy járhatnak edzeni és egy idő után izmosak lesznek. Ennyit nem lehet teljesíteni?

100 esetből 99 alkalommal azért vannak elutasítva mert olyanok mint akit visznek a vágóhídra.

2018. jún. 10. 08:47
 30/39 anonim ***** válasza:
12%
71%-os, egyáltalán nem csak ilyen lányok mászkálnak az utcán. Te viszont irigy vagy rájuk, mert ők legalább egy dugásra kellenek a férfiaknak, miközben te annyira elviselhetetlen vagy a folyamatos gyűlölködéseddel, hogy még arra sem.
2018. jún. 10. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!