Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek miért nem tetszik a mai pasik zöme?

Figyelt kérdés
túl korán és azonnal kimondjátok egy pasira, hogy nem tetszik... a 90%-ára. Ez miért van?
2018. jún. 9. 17:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Nekem a zöme tetszik mégis egyedül vagyok.
2018. jún. 9. 19:00
 12/39 anonim ***** válasza:
64%

"4-es: miért, a lányok udvaroljanak a fiúknak? Ezt nem tudtam."

Is-is. Egyenjogúság => feladatok egyenlő megosztása.

2018. jún. 9. 19:06
 13/39 anonim ***** válasza:
36%

És közülök mennyit látsz barátnő vagy inkább "átmenetileg állandó lyuk" nélkül?

Elhiheted, pont nem ezek a rajoskodó, műmájerek fognak egyedül hazamenni a buliból és a lányok később is inkább annál nem érzik majd a kémiát aki fél órával többet várt rá virággal a kezében az első randijukon és adta oda neki kissé zavarában, fejjel lefelé.

2018. jún. 9. 19:07
 14/39 anonim ***** válasza:
84%
Azert nehogy mar a nyul vigye a puskat.:) igen, feladatok egyenlo megosztasa, es egy no is kezdemenyezhet, talalhat ki programokat, de nem o fog udvarolni! A ferfi bokoljon, en meg mondjuk sutok neki vmi finomat, stb. De igencsak furcsa lenne, ha en huznam ki a szeket a pasi elott vagy engednem elore az ajtoban..
2018. jún. 9. 19:09
 15/39 A kérdező kommentje:

a 30-asokról beszéltem. Csak ma valahogy "természetes", hogy pl. társkeresőn ha bármit (ismétlem: BÁRMIT) ír egy pasi a lánynak, akkor egyáltalán jó, ha ránéznek. És nem jön ezekre a levelekre válasz. Mert ti jól megnézitek a pasit, a másodperc tört része alatt: "nem jön be".

És ez nem tudom miért van, semmi köze a stílusnak meg a "kényelmes" életükhöz.

2018. jún. 9. 19:22
 16/39 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert a többségnek ízlésficama van és /vagy ki.szott ostoba és úgy néz hülyének, hogy ki.szott ostoba.

Konkretizálok:

-legtöbbjükkel nem lehet beszélgetni rendesen, mert beszéltetni akarnak, vagy toljál a vagánykodós sztorijailat, amiben előadják, hogy a haverokkal ők mekkora csapat és milyen nagy arcok... Kedvenceim a részeg sztorik, amikben valaki érdekes módon mindig oda ürített, ahova nem lett volna szabad. Oh wow, mekkora vicc. És mikor komolyan akarsz velük beszélgetni, mély és kényes témákról, mint a család, a következő 5 év, a pályaválasztásuk oka vagy egyszerűen csak az értékrendjük, letudjâk egy klisés válasszal vagy elpoénkodják. Hogy azért, mert ostobák, vagy azért mert engem tartanak annak, emiatt nem akarják mellettem kicsit meger{ltetni magukat és kicsit gondolkodni, arra még nem jöttem rá.

Az meg mellékes, hogy nem csak az életükben "nyitottak mindenre, de nem fognak semmibe következetesen" hanem a kapcsolataikban is. Mit kezdjek azzal, akivel nem tudok még holnapra tervezni, mert annyira laza, spontán és "szabad", hogy szétesik a yolotól?

Ennyit a belsőről. Ismerem az ilyen embereket már eléggé, hogy 2 mondat után azt mondjam, oké, engem nem neked találtak ki.

De sejtem, hogy a külsőre célzol, azzal ez a bajom:

-mindenki olyan gatyákba nyomorítja a tökeit, amiből úgy kell kivágni. Az idétlen kis piszkafa lábaikra ráhúzzák a csőfarmert, persze a felsőtest erő s izom. Igaz, ez a jobbik eset, rosszabb esetben szép kerek poci virul a férficicik alatt, mintha gratulálnom kellene a babához. Nem vagyok az a bodyshaminges ember, de mikor valaki röhejesen öltözik fel, tisztában nem levén testi adottságaival, azzal nem leszek kíméletes.

-Nem poénnak szánom, komolyan:

A mai férfiak többsége úgy néz ki, mint egy hörcsög.

Nem tudom, mit edzenek és hogyan, de tényleg. Vastag nyak, ami általában tokával párosul, nagy karok, amiket nem is tudnak a törzsük mellé tenni szépen, csak dobálják, mert a testük többi részéhez képest aránytalanul nagy mellé löttyedt lábak és fenék. És ha nem lenne elég, boldog-boldogtalan csinál magának szakállat, amihez ráadásul hagy nyakszőrt is. Komolyan, mint ugyanúgy néz ki, mint egy kicseszett hörcsög. Most nézd meg:

[link]

[link]

Pedig nem lennének rossz pasik, csak kicsit kellene vágni abból a szőrtengerből, ami 10 évet öregít rajtuk és nem a jó értelemben.

Félre ne értsetek, semmi bajom a szakállal, ha jó a fazon és az hordja, akinek jól áll. De ez pont olyan, mint amit a lányok a fokozat nélküli fejre lógó lobobcukkal és a pcsagatyával csinálnak. Nem áll jól mindenkinek és ideje lenne egyéniséget növeszteni haj meg szakáll mellé/helyett, ami jól áll az adott embernek. Nekem sincs seggig érő sima hajam, mint a lányok 80%-ának... És unalmasnak is tartom és röhejesnek, hogy mindenki ugyanúgy néz ki, ugyanolyan szopottcukorfejű. A férfiakban is unom, hogy mind ugyanaz a hörcsögfazon. Nekem ez nem tetszik (nagyon kevés emberen) és nem is kell.

A másik része a srácoknak meg ez a tipik kocka. Amikor semmi formája nincs, szúr a csípőcsontja távolról, ugyanúgy kis lötyi "fenék", semmi comb, vádli, pálcika karok és csapott váll, görbe hát, emiatt beeyett mell. Ez nem alkati adottság, egyszerűen lerí a tartásukról, hogy életükben nem sportoltak.

De még így is azt tudom mondani, hogy azért jóval nagyobb része tetszik a srácoknak külsőre. Szerintem 50%-uk simán, ha egy korosztályt (20-30) nézünk. A belsőn többet szoktam sírni. Az kegyetlen és nem olyan nőnek való, aki hosszú távú kapcsolatban gondolkodik. Aki gyúr, az eg, ra elfelejt, aki meg gyenge, az jellemre is gyenge. És ezek tetszőleges keveréke.

Aki nem ilyen:ne vedd sértésnek és sajnálom, hogy nem találkoztunk, valószínűleg pozitívabb képem lenne rólatok. :)

2018. jún. 9. 19:36
 17/39 anonim ***** válasza:
69%

Még annyi a sztorihoz, hogy nekem ott kezdődik a férfi, aki csak kapcsolaton kívül libsi. A munkahelyeden, a konyhában, a gyereknevelésben és az oktatásban legyen egyenjogúság, babám. A kapcsolatunkban és a szexben nem. Szóval vagy udvarolsz, mont egy férfi, úgy szeretkezünk, mintha férfi lennél és úgy bánsz velem, mint egy nővel, vagy felszedlek én, meghívlak én de bizisten, hogy én foglak akkor meghágni, de úgy, hogy úgy sikoltozol, ahogy nekem kéne. Előtte persze legyantázunk odalenn, hogy ne akadáyozza a szőr a behatolást.

Tetszik? Nem? Akkor maradj a férdi szerepben, és legyél a konyhában, a gyereknevelésben és a munkahelyeden egyenrangú, ne akkor, mikor egy olyan helyzetben vagy (szerelem és szex), ami pont attól szép, hogy a férfi férfi lehet, a nő meg nő.

2018. jún. 9. 19:41
 18/39 anonim ***** válasza:
69%

"Azert nehogy mar a nyul vigye a puskat.:) igen, feladatok egyenlo megosztasa, es egy no is kezdemenyezhet, talalhat ki programokat, de nem o fog udvarolni! A ferfi bokoljon, en meg mondjuk sutok neki vmi finomat, stb. De igencsak furcsa lenne, ha en huznam ki a szeket a pasi elott vagy engednem elore az ajtoban.."

1.) A feladatok nemek szerinti leosztása akkor is szexizmus, ha a nők osztják le saját tetszésük szerint.

2.) A sütés hogy jön ide? Szerintem én is sütök olyan jól, mint a mai lányok többsége (sőt...). Szerintem álságos dolog azt az érzést kelteni a nőben, hogy ő alanyi jogon - mert nőnek született - valamiféle díj, amiért a férfinak küzdeni kell... mert nem így van.

2018. jún. 9. 19:42
 19/39 anonim ***** válasza:
58%
Én azért utasítom el a többséget, mert nekem CSAK EGY KELL, de az egy életre, és akkor már olyat keresek, akivel hosszú távon tudok működni, a szürke hétköznapokban is, nem csak addig, amíg tart a rózsaszín köd. Ha valakinél már az elején észreveszek olyan dolgot, amivel tudom, hogy nem fog működni, akkor nem akarom húzni az idejét.
2018. jún. 9. 19:49
 20/39 anonim ***** válasza:
52%

És mennyire kerekedne ki a szemed akkor, ha egy férfi az előbbi monológodra lazán rávágná, hogy "oké, nálad vagy nálam?"?

2018. jún. 9. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!