Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy, hogy nem vagyok vallásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy, hogy nem vagyok vallásos (nem gyakorlom, de amúgy papíron az vagyok), mennyi esélyem van egy mélyen vallásos férfit találni? Működik egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, ez lenne talán az, ami a legközelebb áll az elképzeléseimhez: akarna esküvőt, akarna gyerkeket, tisztelné és elismerné az ilyen szertartások fontosságát, igaz, vallási szempontból, nem pszichológiai szempontból, mint én, de legalább egy irányba eveznénk. Nem zaklatna aberrált fétisekkel sem valószínűleg, nem csalna meg...

Annyira kizsigerelt mindaz, amit a mai férfiaktól látok, hogy erre vágyom a legjobban. Egy ilyen kapcsolatra, mert ebben biztonságban érezném magam.

Szóval, ez mennyire működhet? Mennyire választ valaki olyan párt, aki nem gyakorolja a vallást, viszont vevő lenne minden ilyenre a párja mellett?

2018. jún. 9. 14:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

én most megteszem neked azt a szívességet, hogy nem keresek hibát a szövegedben..

de am nem, á nem vetted őket semmibe

sőt szinte dícsérted őket:

"Aki mélyen vallásos az retardált és bigott. Ne mond (két d lenne?) nekem, hogy normális dolog mélyen vallásosnak lenni és idióta szabályrendszerek szerint élni"

tehát még nem láttál vallásos embert max olyant aki a vallása szégyene v a kereszténység szégyene...ezt rögzítsd ott fent!

Afrika állapotához meg semminek nincs köze..

még a házassági szabályok alapján működő, sokkal sikeresebb európai társadalmak - általam ugyan elítélt de annál valósabb - gyarmatosításának sem....

nehéz ebben a te világodban is hinni

2018. jún. 9. 18:30
 22/24 A kérdező kommentje:

17

Értelek,de te nem értesz. Olyan kapcsolatot nem akarok, amiben ez nem a terv része. Ami egy strukturálatlan szar. Nekem az a normális, hogy egy párkapcsolatban vannak szintek, az emberek összejönnek, összeköltöznek, összeházasodnak, majd összekötik az életüket egy gyerekkel.

És továbbra is ragaszkodom ahhoz, hogy annak a párkapcsolatnak az égadta világon semmi értelme, ami nem halad a házasság felé. Ahol a felek azt mondják, hogy ez fölösleges és megmaradnak az együttélés szánalmas szintjén, mert a házassághoz gyávák és nem elég biztosak a dolgukban.

Másak vagyunk... De én nem szülök gyereket egy olyannak, aki nem képes megkérni a kezem, mert nem a pasimtól akarok gyereket, nem az élettársamtól, hanem a férjemtől. És miért lennék olyannal, aki nem akar velem családot? Miért húznám az időmet egy olyan emberrel, aki csak együtt akar éldegélni velem és nem is gondolkodik házzasságban? Mi értelme olyan párkapcsolatban lenni, amiben nincsenek szintlépések, hanem ugyanott tart, mint 5 évvel korábban? Nem, nekem ez a "minek a házasság" pontosan olyan, mint a "minek a kapcsolat, ha az ember anélkül is kap szexet meg törődést?" ezt is hallottam beteg emberektől. Számomra ez egy éretlen viselkedés, ami nem való egy felnőttnek. És szégyennek tartom azokat az embereket, akik nem képesek megállapodni harmicas éveik végére, csak bohóckodnak egymással, együtt éldegélve, mint valami nyomorult szobatársak, vagy "túl jó barátok". Együtt élni az ember akkor szokott, mikor még opció, hogy változtat az életén, nem akkor, mikor már családot akar és közös otthont. Nem albérletet, otthont. Nekem ez a normális családmodell, nem az, hogy valakivel elvagyunk és kipottyantunk neki egy gyereket úgy, hogy még a nevét sem vettük fel, csak az illető hozzánk van bejelentve. Nekem ez szánalmas.

2018. jún. 9. 18:52
 23/24 anonim ***** válasza:
70%
Értem, viszont azt ugye tudod, hogy ahhoz, hogy valaki idővel házasságot és gyerekeket tervezzen a párjával egyáltalán nem kell vallásosnak lenni. Sem mélyen sem pedig kicsit. Sokan nem is templomi esküvőt akarnak..
2018. jún. 9. 18:59
 24/24 A kérdező kommentje:

Tudom. Csak nagyobb rá az esély... Én pedig úgy érzem, kicsit elfáradtam ebben a cseszett reménytelen keresgélésben, ahol mindenki csak ideig-óráig akar a másik mellett maradni, akkor is, ha ő tett azért, hogy maradni akarjon.

Nem csaltak meg és nem vertek át, nem amiatt vagyok ilyen, egyszerűen csak senki mellett nem tudom magam biztonságban érezni és úgy, mintha egy csapat, idővel egy család lennénk, akik mindig számítanak egymásra. Mert senki sem akar senki "családja" lenni, mert annyira nem szeret senkit, csak magát.

2018. jún. 9. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!