Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 29 éves lettem máris öreg vagyok?
Főleg hölgyekhez szól a kérdésem:
Most lett vége nemrég egy hosszabb kapcsolatomnak, és hirtelen ismét kiléptem a "piacra", viszont egyre furább érzés közelebb a 30-hoz párt keresni. Nagyon vegyes az érdeklődési köröm, 18-30ig szinte bárkivel ismerkedem, de többször kapom azt, hogy "idős vagyok" :D
Na ne már... 29 évesen? Oké, lassan három X meg minden, de nem vagyok egy aggastyán, főleg, hogy ha látnának élőben sokan, rájönnének hogy inkább nézek ki 25-nek, max a stílusom alapján mondja meg valaki hogy idősebb vagyok.
Hölgyeim? Ti kor alapján ítéltek meg minket?
29F , BP
Én összejöttem egy 28 éves férfivel 18 évesen. Nem mondom hogy hiba volt de tény hogy teljesen másik életszakaszban vagyunk és amennyiben gyereket szeretne az ember érdemes végig gondolni a számokat.
Nekem 28-30 éves korom előtt nem lesz gyerekem egyetem + munkahelyi minősítő vizsgák miatt. Ez azt jelenti hogy 40 évesen lesz a párom apuka és 60 fölött lesz mire az első gyerek kijárja az egyetemet. Márpedig diplomaosztóra tolókocsiban nem egy élmény menni. Bár így tuti lesz ülőhelye.
Persze jó esetben jól tartja majd magát és nem lesz gond ettől még tény hogy nem mindegy az a 10 év. És más szempontból sem.
El kell fogadni hogy egy középiskolás/elsőéves egyetemistához képest öreg vagy ahogy 19 évesen is marha öreg lettél volna egy 8-9 éveshez.
Van aki a korkülönbség ellenére vagy épp azon felbuzdulva szívesen összejön egy nála 10-11 évvel öregebb emberrel van akinek ez már túl sok. Szerintem mindkét tábor érthető.
Oké, de most ki mondja, hogy öreg vagy?
A 18-25 éves simán mondhatja rád, mert hozzájuk simán öreg lehetsz (az ő szemszögükben).
Egy 26-29 éves nem fogja ezt mondani.
Az meg semmit nem számít, hogy 25-nek nézel ki, ha a 18 éves sokallja a 11 év különbséget.
1) Igen ez igaz. Bár fura mert nem a gyerekek jutnak eszembe ha a következő 5 évemre gondolok.
2) MIndkét korosztályból kaptam már ilyesmi visszajelzést, utóbb egy 27 éves lánytól :D A 2 év meghökkentően sok :D
De szeretnék én ilyen öreg lenni! :)
41ffi
Erősen kétlem, azt azért levágom hogy mikor akarnak lerázni :)
De köszi ;)
Mivel én 27 éves vagyok, hozzám pont ideális lenne egy 29 éves pasi.
Ha ismerkednék.és nemet mondanék biztos nem a kora miatt lenne.
Most ki leszek átkozva, de őszinte leszek.
Veled egyidős vagyok.
3 éve, mikor társkeresőztem, ugyebár 26 voltam. Többnyire fiatalabb pasik találtak be. Egy idő után megszoktam, és eszerint lőttem be a dolgot. Egy 29 éves volt, na az jól átba$zott, de amúgy 28 fölöttiekkel nem is nagyon foglalkoztam. (Volt 1 db 34 éves, akivel végülis randiztam, külsőleg be is jött, fiatalos volt, csak... Erdélyi volt, nekem meg jön be sem a mentalitásuk, sem a beszédjük, így inkább nem erőltettem a dolgot...)
Végül 23 éves pasival jöttem össze, a környezetemtől kaptam hideget-meleget... De azóta is együtt vagyunk. :D
Szerintem a 26-35 éves korszak a legszebb egy férfi életében, 28-33 éves korukban érik el a csúcspontot a külsejüket illetően. Ehhez még hozzájön JOBB ESETBEN a kifejlett, érett gondolkodás, jó egzisztencia.
40-hez közeledve már elindulnak az öregedés jelei, kapuzárási pánik, bár az egzisztencia tovább nőhet, 18-25 éves kor meg a csóró egyetemista, pályakezdő korszak, annyi előnye van, hogy tudsz szexi tinilányokat dugni. Bár utána sincs kizárva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!