Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az baj ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az baj ha az első randin nem lettem máris hűde szerelmes meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Először találkoztunk és még nem érzem azt a vonzalmat. Több randi esetén változik majd vagy hogyan tovább? Előtte már irogattunk sokat.

2014. júl. 17. 20:46
 1/8 Ramcsiii ***** válasza:

Azért randiztok hogy megkedveljétek egymást,ez a fő cél..:)

Persze hogy nem baj..ez nem egy szabály amit követni kell,hogy azonnal ess szerelembe..majd kialakul,ha meg nem,akkor azt közöld is vele,hogy ő ne ringassa magát álmokba.

2014. júl. 17. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú? Amúgy nem baj, tedd fel magadnak a kérdést, hogy szerinted miért nem.
2014. júl. 17. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem szabad az első randin hú de szerelmesnek lenni, mert akkor hamar pofára eshetsz.

Viszont ha nem érzel iránta vonzalmat, akkor az saját tapasztalatom alapján nem változik később sem.

Én első randin el szoktam képzelni, hogy le tudnék-e vele feküdni. Ha egyértelműen kiráz az ötlettől a hideg, akkor teljesen felesleges a továbbiakat erőltetni.

De én nő vagyok, szóval tényleg nem mellékes kérdés a nemed. Fiúknál lehet másképp van.

2014. júl. 17. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Már miért lenne az, ahogy az első írta majd kialakul magától, ezért vannak a randik kitalálva, hogy jobban megismerjétek egymás szokásait, jellemvonásait.

Nyilván amíg nem ismered a másikat nem fogsz tudni mihez vonzódni benne, max a külsejéhez, de ennyi, szóval randizzatok tovább és próbáld meg meglátni a másikban azt amit a legjobban szeretnél, amihez igazán tudnál vonzódni és akkor kifog alakulni. :)

2014. júl. 17. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem sem baj, sok sok randi és kialakul előbb-utóbb!:)
2014. júl. 17. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
19 fiu vagyok
2014. júl. 17. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hol voltatok, mit csináltatok? Pl egy gyorsétteremben persze hogy nem tudsz úgy ráhangolódni a másikra. Vagy alapból nem tetszik a lány? Mert akkor később sem fog, tapasztalat. A lányon mit éreztél?
2014. júl. 17. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Este 10re ertem haza munkabol kerdezte nezem e dontot mondom most ertem haza irja h ezmegaz tortent mondom neki h a varosban is lehet nezni erre irta h lehet aztan vegul kijott kocsival.. Amit szuleitol kapott ballagasra megneztuk beszélve ttuk kozben kicsit utana setaltunk es beszelgettunk jo volt csak mondom olyan fura o inkabb az a lustalkodos tipus en meg eleg aktiv vagyok nemtom milegyen elhivjam e meg
2014. júl. 17. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!