Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha az első randin nem lettem máris hűde szerelmes meg ilyenek?
Azért randiztok hogy megkedveljétek egymást,ez a fő cél..:)
Persze hogy nem baj..ez nem egy szabály amit követni kell,hogy azonnal ess szerelembe..majd kialakul,ha meg nem,akkor azt közöld is vele,hogy ő ne ringassa magát álmokba.
Nem szabad az első randin hú de szerelmesnek lenni, mert akkor hamar pofára eshetsz.
Viszont ha nem érzel iránta vonzalmat, akkor az saját tapasztalatom alapján nem változik később sem.
Én első randin el szoktam képzelni, hogy le tudnék-e vele feküdni. Ha egyértelműen kiráz az ötlettől a hideg, akkor teljesen felesleges a továbbiakat erőltetni.
De én nő vagyok, szóval tényleg nem mellékes kérdés a nemed. Fiúknál lehet másképp van.
Már miért lenne az, ahogy az első írta majd kialakul magától, ezért vannak a randik kitalálva, hogy jobban megismerjétek egymás szokásait, jellemvonásait.
Nyilván amíg nem ismered a másikat nem fogsz tudni mihez vonzódni benne, max a külsejéhez, de ennyi, szóval randizzatok tovább és próbáld meg meglátni a másikban azt amit a legjobban szeretnél, amihez igazán tudnál vonzódni és akkor kifog alakulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!