Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 29 éves lettem máris öreg vagyok?
Főleg hölgyekhez szól a kérdésem:
Most lett vége nemrég egy hosszabb kapcsolatomnak, és hirtelen ismét kiléptem a "piacra", viszont egyre furább érzés közelebb a 30-hoz párt keresni. Nagyon vegyes az érdeklődési köröm, 18-30ig szinte bárkivel ismerkedem, de többször kapom azt, hogy "idős vagyok" :D
Na ne már... 29 évesen? Oké, lassan három X meg minden, de nem vagyok egy aggastyán, főleg, hogy ha látnának élőben sokan, rájönnének hogy inkább nézek ki 25-nek, max a stílusom alapján mondja meg valaki hogy idősebb vagyok.
Hölgyeim? Ti kor alapján ítéltek meg minket?
29F , BP
"Nekem 28-30 éves korom előtt nem lesz gyerekem egyetem + munkahelyi minősítő vizsgák miatt. Ez azt jelenti hogy 40 évesen lesz a párom apuka és 60 fölött lesz mire az első gyerek kijárja az egyetemet. Márpedig diplomaosztóra tolókocsiban nem egy élmény menni. Bár így tuti lesz ülőhelye."
Ismerek nem egy olyan 60 éves férfit, aki 10-15 évet letagadhatna, fiatalokat megszégyenítő formában van, aktív életet él, dolgozik, sportol, utazgat stb. Ne állítsunk már be minden 60 évest inkontinenciás, kerekesszékes, Alzheimeres roncsnak.
Egyrészt mondjuk 29 évesen mondjuk valóban öreg lehetsz egy 18-22 évesnek pl... Nem is hiszem, hogy egy érettségi szinten lennétek, de ha mégis, azt sem venném 29 éves férfi létemre bóknak (bocs). :)
Én pl 27 éves nő vagyok, tetszett meg 33 éves is, meg 25 éves is. Úgyhogy biztos nem a születési évedről van itt szó, ezt garantálom. ( Egy 20 évesnél lehet, mint írtan, de téged se értelek ilyen tekintetben, nem tudom, érettségi szinten tartasz ott, ahol vagy valójában, ha te simán 18 évesekkel is ismerkedsz, más életszakasz, nagyon más, mint írták...)
A másik dolog, ami miatt idősnek nevezhetnek, max a stílusod. De egy 27 éves lány biztos nem fog leidősözni, mert az 2 év kb semmi. Az én párom is 29 éves, ugyanis 2 év van köztünk, 20 évesen jöttem össze vele. Az az 1-2 év max középiskoláig számított. A párom sem "öreg".
Ráadásul ha szingli lennék, simán ismerkednék 25-35-ig bezárólag kb. Egy férfinál nem hátrány az 1-2 év plusz, mi nők agyilag sokszor előrébb járunk ugyanis az egykorú társainknál ( persze van kivétel is azért, tisztelet nekik :D)
N
Fura emberekkel ismerkedsz.
Én a 20-as korosztállyal nem is szívesen ismerkedem negatív tapasztalatok alapján, szerintem egy férfi 30-tól kezdődik, szóval még van egy éved. :)))
Mikor én 17 voltam, a mi társaságunkban is volt két harmincas fószer, akik csapódtak, meg próbáltak nőzni a fiatalabbakkal, de ők ebben a bulizgatásban is voltak, volt egy munkahelyük, viselkedésre nem tértek el az akkori tiniktől, családalapítás sehol, egzisztencia sehol... Fura volt, ma már persze tudom, hogy a fiatalabb lányok miatt voltak ott...
Te is valami ilyesmi lehetsz akkor...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!