Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik már ismerkedtek online,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már ismerkedtek online, mi a leghajmeresztőbb, ami online ismerkedés során történt veletek?

Figyelt kérdés
Konkrétan én most vagyok túl egy négy hónapos chatelős-beszélgetős ismerkedésen, és most kellett volna, hogy eljöjjön a várva vált találka. Ehelyett a pasi bedurcizott, kijelentette, hogy már un, nincs rám ideje, és ne energiavámpírkodjam, majd lelépett. De előtte nem bánta a majdnem napi szintű chatelést, sőt legtöbbször ő írt rám. Sőt, ő kezdeményezte az egészet, mondván komoly kapcsolatot keres egy rendes lánnyal. Kicsit becsappva ézem magam, mert négy hónapot pazaroltam az életemből erre a tirpák alakra.

2018. jún. 9. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Aztán elkezdtek úgy viselkedni, mintha többet éreznének"

Akkor nem kizárt, hogy egy ideig többet szerettek volna, és így is viselkedtek, csak menet közben megváltozott a véleményük, és inkább úgy érezték nem szeretnének mégsem komolyat.

Amikor valaki azt írja, " nyitottak mindenre." az közel sem jelenti azt, hogy komolyat szeretnék.

Ez csak szükséges, de nem elégséges feltétel hozzá.

Valóban, lehetséges, hogy valaki hazudik. ez benne van az ismerkedésben, hogy a másik nem tiszta szándékkal cselekszik.

2018. jún. 9. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem történik semmi, de már hajam sincs, amit mereszteni tudnék, a többiről meg nem is beszélve. :D F
2018. jún. 19. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Tavaj nyáron , megismertem egy Kristóf nevet viselő pasit a neten.

Az én részemről totál baráti szinten beszélgettünk(akkor voltam túl egy mondhatni szakításon. Semmi kedvem se volt pasizni)Tök jól voltunk. aztán 1 hét múlva be jelentette , hogy ő mennyire szeret engem. Írtam neki hogy nem tudom , viszonozni az érzéseit , meg hogy nem is tudom hova tenni ezt mert én abban a tudatban voltam , hogy csak baráti /haveri szinten dumálunk. Erre ő ki akadt ,és elhatározta ,hogy na ő már csak azért is meghódit . Tovább írogatott , nyálas romantikus smile-kat küldött stb.

Hiába mondtam neki , hogy nem ő mintha megse hallotta volna folytatta tovább.a lelki ismeretemre is akart hatni , azzal hogy sajnáltatta magát. Rémes volt.ez kb egy hétig ment . Aztán már ki mutatta a foga fehérjét is. Le ostobázott mert nem szeretem őt. Meg azzal is fel hozakodott hogy ő keresztyén ember , meg hogy nekem nyilván nincsenek barátaim meg ilyen marhaságokat . Ezután kb 4 x hülyézett le mire be telt a pohár nálam. Nem is tudom mire vártam addig...

19/L

2018. jún. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!