Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok. Nálatok számít, hogy milyen végzettsége van a férfinek?
Nos a kérdésem az lenne, hogy társkeresés céljából Pl: A nőnek van egy Főiskolai végzettsége, eközben akivel ismerkedtek férfi megtudjátok, hogy egy szakmunkás végzettsége van.
Rengeteg helyen látom,hogy akinek főiskolai végzettsége van az azzal jön össze, akinek egyetemi az egyetemistával. De egy főiskolás végzettséggel és szakmunkás képesítéssel nem jönne össze. Miért ? Ez mindenkitől kérdezem. Ez taszít hogy valaki nem tanult tovább?
UI: én is szakmunkás képesítésem van viszont jól megélek belőle ( Külföldön persze ) havi 1,5millió a keresettem nettóba. Akinek van egy egyetemi végzettsége Magyarországon az sehova sem kell. Most mindenhol megfizetik a szakmunkásokat már Magyarországon is nettó 400-at simán meg lehet keresni, ha jó helyen keresgélsz.
Általában akiknek hasonló a végzettsége, azoknak jobban egyezik az érdeklődési köre és a világképe. De mindig vannak kivételek.
Én jártam egyetemre, de olyan szakmában kötöttem ki, amihez egy OKJ elég. A kolléganőimmel nagyrészt elég jól kijövök, de ha véletlen 1-1 idegen eredetű szót használok, már nem biztos, hogy megértik. Óriási szakadék lehet egy szakmunkás és egy értelmiségi között.
"Akinek van egy egyetemi végzettsége Magyarországon az sehova sem kell."
Persze, orvosok, gyógyszerészek, fogorvosok, ügyvédek, ügyészek, mérnökök, programozók, mind, mind munka nélkül, szükség sincs rájuk.
Nem jönnék össze olyan szakmunkással, aki többre tartja magát másnál. Bibibi, én külföldön többet keresek, mint te otthon a diplomáddal. Na, ilyen pasi nem kéne.
"Akinek van egy egyetemi végzettsége Magyarországon az sehova sem kell. "
Ahahaha 😃 nem azért nem fogsz kelleni a nőknek, mert szakmunkás vagy, hanem mert nutuska
hat ennyi külsőség a lényeg eltudod vinni ide oda és nem úgy mondod hogy szaki vagyok hanem hogy pl münchenben dolgozom a käsenbau nak pl akkor máris jól hangzik
mit dologozol
szállítmányozás építésfelügyelet
na mennyivel jobb mint a szaki
#3 Kedves!
A kétkezű munkaerőt jobban megfizetik, és meg is fogják, a világon bárhol (MONDOM BÁRHOL HA EZ BÁNT,HA NEM) minthogy te egy diplomával beülsz a gépelé és vered a klaviatúrát kemény 300.000ft ért sokra mész vele. :D
Én hegesztőként tisztán keresek 1,5öt, ha csinálnék még kettő minősítést akkor simán 2milla tisztán.. Diplomával ki sem lehet jönni dolgozni külföldre, maximum takarítónak a Lidlbe, vagy pénztárosnak.
Nem vagyok lány se nő, de egy kérdésem van.
Mi az amivel te foglalkozol külföldön és havi 1,5 milliót keresel?
Csak azért mert nem 1-2 ismerősöm dolgozott kinn heti 6 napot és többet mint 1800-2100 euró nem tudtak keresni ami még alig több mint a harmada a te fizetésednek. Ja és ők sem segédmunkáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!