Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

Nekem fontos az, hogy egy nő intelligens legyen. Ne öltözködjön kihívóan, legyen elegáns. Legyenek céljai, ne akarja magát eltartatni. Figyeljen oda az egészségére. Beszéljen normálisan 1 nyelven legalább a magyar mellett, ne arra legyen büszke, hogy alig emlékszik valamire az iskolából. Legyen talpraesett is, tudja, hogy mit akarjon.

A kérdésem pedig ismét, óriásiak az elvárásaim?

2018. jún. 4. 10:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%

Nem fogalmazol tul szerencsesen, de szemely szerint nem tartom nagynak az elvarasaidat.

Pl. a "dagik kimeljenek" fele szövegeles helyett jobban hangzik a "Mivel szamomra fontos szerepet jatszik az egeszseges es aktiv eletmod es a rendszeres sportolas, olyan tarsra vagyom, akivel megoszthatom ezt a szenvedelyt..."

"Imadok utazni es kalandozni szabadidömben, ezert olyasvalakivel szeretnek nekivagni, aki spontan, tud alkalmazkodni es meg tudja magat ertetni a vilag mas reszein is..."

"Emellett fontos nekem a celtudatossag. AZ, hogy valaki kitartoan tudjon küzdeni a kitüzött celjaiert. Olyasvalaki, aki kezeben tartja az eletet, nem pedig sodrodik, amerre az aramlat viszi..."

Termeszetesen nem szeretnek itelkezni es annak tudom be, hogy nem akartal ide regenyt irni es igy is eleg erthetö volt, hogy mit szeretnel.

Az, hogy te mit tartasz kihivonak es mit elegansnak, azt pedig ugyis meglatod. Erre kar pazarolni a szot...

Kerdesedre a valasz: Önmagaban egyaltalan nem nagyok az elvarasaid. Ha ennek ellenere meg nem talaltal megfelelö tarsat, erdemes azon elgondolkodnod, hogy jo helyen keresel -e? Ha elvarasod a talpraesettseg, akkor kiindulok abbol, hogy te is elegge az vagy, hogy ezt ne kelljen reszletezni. Ezzel el is jutottam mondanivalom lenyegehez: Te milyen elvarasoknak felelnel meg? Ugyanis rengeteg lany van, aki megfelel kriteriumjaidnak, de többsegüknek szinten vannak elkepzeleseik arrol, hogy kivel lehetne boldog ("Legyen talpraesett is, tudja, hogy mit akarjon.").

Lehetseges, hogy nem az elvarasaid nagyok, hanem a magadrol alkotott kep megsem felel meg teljesen a valosagnak? Ezzel nem kötözködni szeretnek. Ne adj lejebb az elvarasaidbol. De legy talpraesett, celtudatos es ne allj meg a fejlödes utjan.

2018. jún. 4. 11:28
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

Mit értesz dagadt alatt?

Nekem pl 38-40-es a méretem, testépítők szemszögéből dagi vagyok, amúgy teljesen nőiesen szép alakom van, szeretem is, férfiak is. Ez így ok, vagy nagyon vékonyra kéne fogynia mindenkinek?

2018. jún. 4. 11:34
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Evvel csak annyi a baj, hogy megeheti két ember ugyanazt a kaját, az egyik lehet tőle 100 kiló, a másik meg 55, mindketten falánkak, de csak a kövér kap lenézést. Itt is vannak olyan kérdések, hogy "a pasim/csajom egész nap megállás nélkül zabál" (= akaratgyenge), és mindig azt mondják, amíg nem dagadt, nem baj.
2018. jún. 4. 11:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Való igaz, hogy tomoren akartam fogalmazni, így is ertheto teljesen. A suly temat egyaltalan nem irtam bele, de ha mar az egyik provokativ valaszolo felhozta, akkor valaszolok ra valamit. Az ember kulseje, legtobb esetben a belsojenek a kivetulese. A szineszetet ne keverjuk ide, ez altalanossagban van igy. Nemreg ert veget egy parkapcsolatom egyebkent, es problemat okozott, hogy mas temak erdekeltek bennunket, mas celjaink voltak stb.. Na szoval a kerdest csak azert irtam ki, hogy beszelgetest generaljak, nem hiszem, hogy magasak lennenek. Nem vagyok egy alkoholista, sem egy 40 es kover diszno, aki mindenkit megb..na az utfelen. Eleg sok dolog erdekel a vilagban, es rajottem, hogy kar osszejonni valakivel ugy, hogy nincsennek meg benne ezek, mert csak veszekedunk es tonkre megy minden. Tudom, hogy a gyakori kerdeseken nem kepviselteti magat minden reteg egyforma aranyban, tehat a valasz sem lehet teljesen objektiv. Szerintem fontos, hogy az embernek legyenek igenyei. Viszont tudni kell adni is, es fokent szeretet.
2018. jún. 4. 11:45
 15/23 A kérdező kommentje:
Magyarorszag eleg rosszul all az elhizas tekinteteben, mas orszagokban mert nincs ennyi elhizott/tulsulyos?
2018. jún. 4. 11:47
 16/23 anonim ***** válasza:
17%
Igazából ez becsülendő, de legközelebb ne egy ennyire semmilyen kérdéssel próbálkozz, mert ebből beszélgetés nem lesz.
2018. jún. 4. 11:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Senki nem írja elő, hogy milyen kritériumok alapján kellene párt keresned. Ha reálisan látod magadat, és ahhoz alakítod ezeket az elvárásokat, akkor nem hinném, hogy nem tudnál olyat találni, akire illik a leírás.
2018. jún. 4. 13:44
 18/23 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, Magyarország rajta sincs a listán.

Amúgy nem nagyok az elvárásaid, kérdés, hogy az ilyen lányok rád vágynak-e vagy valaki másra.

2018. jún. 4. 17:08
 19/23 A kérdező kommentje:
2018. jún. 4. 19:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Én már olvastam több ettől eltérő cikket is, érdekes, minden országban ahol éltem láttam cikkeket arról, hogy "mi vagyunk az egyik legelhízottabb ország". Mondjuk amerikát nem lehet megelőzni ebben.
2018. jún. 4. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!