Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen típusú autóval rendelkező férfiak jönnek be? BMW, Audi esetleg Ferrari?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi az a minimális összeg amennyinek lennie kell a pasas bankszámláján?

2018. jún. 3. 12:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%

Rolls-Royce vagy Ferrari, nem égetném magam se BMW-vel se Audival. Minimum 250 millió forint, errők első randira hozza is az igazolást. Pluszban elváás 2 ház, mindkettő piaci értéke érje el a 80 milliót, szintén hozzon róla papírt.

Ilyesmu választ szerettél volna?

2018. jún. 3. 14:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Bármelyik autó jó ezek kozt egy egyszerű buta pcsának azoknak csak suttyók udvarolnak. Képzeld el az ejjel nappal nyomorék ribait azoknak akármelyik kocsival megérkezel azonnal kefélheted mindet. Egy intelligensebb aranyásó akinek van fizulya már nehezebb.
2018. jún. 3. 14:17
 23/28 anonim ***** válasza:
Én azt veszem észre, hogy a férfiak sokkal hamarabb kiszúrnak egy számukra szép autót, mint a nők. Nem emlékszem olyan alkalomra, hogy nők társaságában vagy csajbuliban kocsikról beszélgettem volna. Viszont, amikor pl tesóm megvette a sajátját, szinte minden férfi ismerős tett rá megjegyzést. Minek a Volvo, biztos nőzni kell neki, vagy kicsi a farka, vagy honnan van ennyi pénze, meg csak menőzni akar, egyébként is sz*r ... Ezt mind pasik mondták, egy nőnél sem volt téma. Nem rohantak sikítva a kocsi után😀 Azelőtt sem voltak párkereséssel kapcsolatos problémái, utána sem. Én személy szerint semennyit sem értek az autókhoz, nem is érdekelnek. Tényleg nem.
2018. jún. 3. 14:27
 24/28 anonim ***** válasza:

Bevallom, Volkswagen párti vagyok. Őket mindig biztonságos, illemtudó vezetőknek gondolom. (tudom, hogy ez nem mindenkire érvényes, de volt idő, amikor pl a Volkswagenesek mindig megálltak a gyalogosnak, elsőbbséget adtak a bicikliseknek, és amikor a kocsisor elhúzott előtted VW- akkor is megállt, mikor rá került a sor, úgyhogy ez a pozitív kép megmaradt bennem)

Ha kimondottan a bugyinedvesítésre gondolsz, akkor nekem az örök szerelmem a Honda.

2018. jún. 3. 14:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Egy Ford T modell jó lesz.
2018. jún. 3. 15:03
 26/28 anonim ***** válasza:
1967-es Chevrolet Impala megteszi.
2018. jún. 3. 15:27
 27/28 anonim ***** válasza:

#23 a férfiak persze, mert autóbuz1k, elemzik/irigykednek, legalább is a túlnyomó többség.

A nők nem látványosan nézik a kocsit (sem órát, se pénztárcát, se a ruhák márkáját), hanem észrevétlenül próbálják (persze aki tudja mire figyeljern, elkapja a pillantásokat), nehogy lebukjanak, megalázzák magukat. Nem is tudják hány lóerős, nyomaték, stb, de kb a vagyoni szintet belövik az autó, és a többi alapján.

(azért hasznos kommersz, ismert márkákat használni, mint bnv-áudi-merszédes-vw, bentli, stb, mert az egzotikusabb gépeket nem biztos hogy ismerik a nők). De a lényeg, hogy drágának látszó stílusú, kívül belül makulátlan kocsi legyen. Az mindegy, hogy 1-2 henger nem megy, deákigazolvánnyal megy csak át a műszaki vizsgán, itt is csak a felszín a lényeg, ezért jó a 15 éves németből hozott bnv (dízel, mert spórolni kell), amire nem hat az olajár emelkedése, mert mindig 5000-ért tankol :)

2018. jún. 3. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Figyelj, úgysem fogjátok elhinni, mert ilyen a gyik alternatív valóságában szerintetek nincs, de:

Az autókról való ismereteim kimerülnek abban, hogy a legismertebb 5-6 márka logóját felismerem. Meg, ha nagyon szépen csillog, akkor az vagy új vagy frissen van festve :D

De, hogy mi milyen árkategóriában van, passz. ( oké, Ferrari pl biztos drága a neve miatt).

az "elvárásaim": guruljon és ne legyen szétrohadva a padló.

De, ha a srácnak sincs, az sem probléma, BP-en pl butaságnak tartanék autót fenntartani.

2018. jún. 3. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!