Sportautók viszonylag jó áron?
Figyelt kérdés
Szóval nézegettem Magyarországon a sportautókat "lamborghini, Ferrari, Porsche, Audi (R8), Mustang" és használtan is horror áron adják őket. Az lenne a kérdésem hogy ezeket az autókat melyik országból lehet megszerezni viszonylag jó áron. Példának felhozzátok Németországban az egyik Lamborghini-t ami 500 lóerős volt és 12 millió (igen tudom ez se olcsó) de a teljesítményéhez képest elég jó áron adták.2018. jan. 20. 09:39
1/13 anonim válasza:
Ha ez neked drága, akkor inkább ne is vegyél ilyen autót. Ezeknél egy olaj vagy gumicsere is horrorösszeg, szervizelésről nem is beszélve. Ha sokallod a vételárat akkor valszeg nem vagy olyan anyagi helyzetben hogy megengedj egy ilyen autót magadnak.
Bár nem tudom hogy a Mustang hogy került ebbe a felsorolásba, árban és menetteljesítményben is jócskán elmarad a többi felsorolttól, 12 misiért már zsír újat kapni itthon is.
2/13 anonim válasza:
Mennyit akarsz rá szánni? Nézz meg egy Mustangot az amerikai oldalon, 25000 dollártól, olyan fizetések mellet szinte bárki vehet mint itt nálunk Suzukit :)
4/13 A kérdező kommentje:
Maximum olyan 9-10 millió lenne amit rászánnék most van 6 millió és havi 350-400 at keresek. És ahogy láttam Porsche, Mustang van de nekem az álmom az egy ferrari vagy egy lamborghini!
2018. jan. 20. 12:15
5/13 anonim válasza:
Ekkora fizetéssel csak álom marad.
6/13 anonim válasza:
Ferrari .Aranyos.
Egy nagyszervíz 3-4 havi fizetés.
Pedig a fogyasztás,és a szervíz a legolcsóbb.
Ha motorgenerál van akkor meghalt a tudomány.
Addig nyújtózkodj amig a takaró ér.
7/13 anonim válasza:
Az átlag ferrari tulaj azért vett ferrarit mert unta a többi sportautóját. Te elég messze vagy ettől. Marajd a Mustangnál.
8/13 anonim válasza:
Ha veszel egyet, melyiket választod, hitel és adósság vagy zálogba minden?
9/13 anonim válasza:
Úgy tartják az okosok, hogy az lenne normális, ha az ember max kéthavi fizetésének megfelelő összeget szánna autóra.
10/13 anonim válasza:
Ilyen kocsik fentartasa 3 ev utan kb meghaladja az arat ekkora fizetessel vegyel valami egyszerubbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!