Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen típusú autóval rendelkező férfiak jönnek be? BMW, Audi esetleg Ferrari?
Azért érdekes ez egy kicsit, hogy itt mindenki leszarja hogy kinek milyen kocsija van, a tapasztalatok viszont mást mutatnak. Ha az öreg füstokádó Opellal megyek, senki rám se néz, ha viszont az Audival, akkor megnéznek benne a nők. Pedig nem fiatal az sem. Hát hogy van ez?
Mellékszál, de ha egyedül sétálok akkor alig pár szembejövő lánnyal nézek össze. Ha viszont a húgommal, (amit ők nyilván nem tudnak, csak azt hogy nő van mellettem) akkor hosszan szemeznek, végigmérnek, mosolyognak rám. Hát ez is mi?
Miért, ha egy elkúrt krémkupacot villantasz torta helyett, arra sem kíváncsi senki. A fondantos tortára meg mindenki csorgatja a nyálát, mert szépen néz ki.
Ettől még tortával nem fogsz csajozni. Csak lesz valami, amit megnézhetnek.
A húgod mellett meg azért néznek rád, mert ott kevesebb az esélye, hogy megfordulsz utánuk és elkezded őket csesztetni a telefonszámuk elkérésével. Sokan azért flörtölünk, mert szórakoztatjuk magunkat, nem azért, mert akarunk is valamit a másiktól.
Olyan ostobák vagytok, hogy veletek pl. ezért nem jönnék össze.
Senkit nem szoktam csesztetni. Valahogy nem visz rá a lélek hogy tök ismeretlenül letámadjak valakit az utcán. Az Audit se csajozásra tartom, nem is volt még vele ilyen megmozdulásom. Amúgy semmi extra egy sima A4 Avant ( magyarul kombi :D )
Csak érdekességképp írtam, hogy ez a tapasztalat. Ebben nem tudom mi az ostobaság.
Legyen olyan autója, amilyet szeretne vagy amilyet megengedhet magának. Ha nincs igénye autóra, mert mondjuk nagyvárosban lakik, ahol jó a tömegközlekedés, akkor úgy is jó. Neki kell használnia, nem nekem, úgyhogy az a fontos, hogy az ő igényeinek és ízlésének megfeleljen a kocsija.
A bankszámlára vonatkozóan is ugyanezt gondolom. Legyen minimum annyi pénze, amennyi a megélhetését biztosítja, ezen felül nekem igazából mindegy, hogy most mondjuk havi 300 vagy 500 ezret keres, neki kell gazdálkodnia vele, nem várok senkitől anyagi támogatást, én majd költöm a saját pénzem.
Jól le lettem pontozva... :D Hát jó.
amíg ti a bűvkörötökben egymásnak magyarázzátok sikeretelenségetekben, hogy milyen kocsi és mennyi pénz kell, addig mi jól érezzük magunkat egy olyan férfi oldalán, aki nem ennyire idióta és beteg, mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!