Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a külső számit ismerkedésnél?
Azért sok nem éppen férfiszépség csávó kompenzált már vagy a hangjával,vagy mással,nem is akármilyen nőknél.
Nők közül aki ad magára,fektet pénzt,energiát a kinézetébe,öltözködésébe,simán lehet esélye akármilyen csávónál,ha emellé még jó teste is van.
Szerintem kb átlagos arcú pasas vagyok. Sokszor kifejezetten csúnya lányok is elhajtottak kapásból. Így én már csak jobb külsejűenknél szoktam próbálkozni. Néha ők is elküldenek a fenébe kapásból, de néha sikerem van náluk.
Én a kicsit csúnyább lányokban pont a kedvességet kerestem, de sosem találtam meg bennük. Akkor legyen inkább szebb csajom.
Nem csak a külső számít, de az az első benyomás pár másodpercben.
Aztán ezt a személyiség, viselkedés, stb felülírhatha. Persze nem bárkinél bármikor, de gyakran előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!