Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a külső számit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NDSM kérdése:

Miért csak a külső számit ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Sajnos mindkét nemnél ezt figyeltem meg. Lényegtelen a rengeteg jó tulajdonság, ha az ember nem elég szép, esélyt sem kap arra, hogy megmutathassa az előnyeit.
2018. jún. 2. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Ha ilyen ostoba vagy, kétlem hogy törődnél a külsőddel, nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem!
2018. jún. 2. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért sok nem éppen férfiszépség csávó kompenzált már vagy a hangjával,vagy mással,nem is akármilyen nőknél.

Nők közül aki ad magára,fektet pénzt,energiát a kinézetébe,öltözködésébe,simán lehet esélye akármilyen csávónál,ha emellé még jó teste is van.

2018. jún. 2. 22:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Tisztelettel megkérném a 9 és a 11-es válaszolót( ha nem ugyanaz a személy), hogy ne tegyenek megjegyzést a szellemi képességeimre. Nem biztos, hogy okosabb(ak) vagytok mint én. És a kommentetek sem ad választ a kérdésre.
2018. jún. 2. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kb átlagos arcú pasas vagyok. Sokszor kifejezetten csúnya lányok is elhajtottak kapásból. Így én már csak jobb külsejűenknél szoktam próbálkozni. Néha ők is elküldenek a fenébe kapásból, de néha sikerem van náluk.

Én a kicsit csúnyább lányokban pont a kedvességet kerestem, de sosem találtam meg bennük. Akkor legyen inkább szebb csajom.

2018. jún. 3. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem csak a külső számít, de az az első benyomás pár másodpercben.

Aztán ezt a személyiség, viselkedés, stb felülírhatha. Persze nem bárkinél bármikor, de gyakran előfordul.

2018. jún. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!