Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira fontos a külső a társkeresés, akkor miért látok annyi különösebben nem csinos nőt nagyon helyes pasik mellett?
@18
Amiért sok "apa" otthagyja a feleségét terhesen meg kisbabával, meg amiért az ilyen ganélé férfiak közül nem egy akart a felesége mellett velem is kikezdeni. Pontosan azért. Meg amiért poénkodnak egyesek, hogy milyen tág szülés után egy nő és az mennyire szar már, mennyire unalmas az a tág punci meg társai. Igen, hallgattam már ilyen okfejtéseket értelmesnek hitt férfiaktól is. Az ilyenek alatt éreztem egyre reményetelenebbnek a gyerekvállalási törekvésem biztonságos megvalósítását.
Nem tudom, milyenek az ilyen nők, nem védem őket egy percig sem. De nektek is túl nagy a pofátok a saját nemetek védelmében, mert azon kívül, hogy ti talán normálisak vagytok, többségetek nem érdemli meg, hogy egy percig és védjék őket.
23-as. Én nem védem a férfiakat sem, pontosan az háborít fel a legjobban, hogy a nők (a nagggggyon okos nők) simán leteszik a voksukat az ultra gyökér férfiak mellet. Sőt! Arany életet biztosítanak nekik. Gondolom érzed mi is az én valódi bajom... Nekem pokol az életem, mégsem hagyom ott a feleségem és a gyerekem. Semmit sem kapok, sem törődést, sem gyengédséget, sem szexet, mégsem léptem le egy szeretővel. Pedig van egzisztenciám, ingatlanok, autók, célok. Igen, erre a fostalicska életre pazaroltam el az időm. Eldöntöttem ismerkedem... Ekkor jöttem rá, hogy nektek nőknek marhára nem kell egy normális, őszinte, céltudatos férfi. Ami kell: Adonisz, szórakozás, pénz, ingyen üzemanyag, 100EFt-os hétvégék. Neeeem, nem a budai oldalról keresgettem. Neeeem, nem dugásra keresgettem...
B+, ti nők nem vagytok normálisak. Azért kisbetűvel megjegyzem, hogy elvált gyerekkel élő nők választási lehetőségei igen beszűkülnek az évek alatt, ráadásul a sebezhetőségük miatt könnyű célpontjai baxogépeknek. Bár ők piszkosul jól néznek ki, igazi tesztoszteron bombák.
Tudom, tudom... vagy egy ilyen, vagy senki.
#24 „mégsem hagyom ott a feleségem és a gyerekem”
„erre a fostalicska életre pazaroltam el az időm”
Attól, hogy elválnál a feleségedtől, nem kellene hátat fordítanod a gyerekednek. Lehetnél gondoskodó, szerető apja a gyereknek, úgy is, hogy a feleségeddel már nem tudtok ugyanolyan minőségben együttműködni, mint a kapcsolatotok elején. Miért jobb egy rossz kapcsolatban senyvedni, úgy hogy a gyerek is látja, érzi (mert nem hülye), hogy anyának és apának pocsék a házassága? Nem arról van szó, hogy nem akarod őket elhagyni, hanem ahogyan már írtad, nem gondolod, hogy találnál olyan nőt, aki neked kellene, és te is neki, így inkább maradsz egy olyan nővel, aki mellett csak szenvedsz.
Egyébként a fostalicska életedben nem okozott semmi örömet a gyermeked sem, hogy ennyire rossznak tartod az egészet, és úgy érzed, hogy elpazaroltad?
Tisztában vagy azzal, hogy mennyi apát fosztanak mg a láthatás jogától?
és a törvény tehetetlen, ezt olyan ember mondta,aki ilyennek foglalkozik
számtalan esetben nem engedi az anya
és nem,nem azért,mert bántja a gyereket az apa
csak,betartásból
én is ismerek ilyeneket
olt nő,akitől konkrétan meg is kérdeztem, hogy miért nem és azt mondta"csak"
27 most nem arról van szó, hogy a bíróság fosztja meg az apát
a bíróság hoz egy döntést, hogy apa láthatja a gyereket kéthetente,anyuka meg tojik rá és nem engedi
és nincs igazi tv-i kényszerítő erő az anya ellen
ha az apa nem fizet gyt-t levonják a fizujából,sőt most már börtön is járhat érte
egy nő évekig tilthatja a gyereket az apától jogerős bírói végzés ellenére is
Ha van hatósági döntés egy gyermekelhelyezés ügyében mindkét szülő ugyanannyi joggal rendelkezik, vagyis az anyának sincs több joga, nem tilthatja meg az apának, hogy láthassa a gyermeket. Ha mégis megtörténik ilyesmi, az apa a gyámhatósághoz vagy a bírósághoz fordulhat, hogy szabályozza a kapcsolattartás kereteit. Ha az anya ezt nem engedi, az jogsértő. Az apa ilyenkor a bírósághoz fordulva kikényszerítheti a láthatást, sőt az anya még bírsággal is sújtható.
Ha eldurvul a helyzet, az apa még gyermekelhelyezést is kezdeményezhet, ha az anya indokolatlanul akadályozza a láthatást, és ez oka lehet annak, hogy a gyermek átkerüljön az apához.
De mint írtam, sajnos a gyakoribb az, hogy válás után az apa nem foglalkozik többet a gyermekkel, vagy csak ritkán, felületesen. Ezért is jeleztem a 24-es válaszolónak, hogy attól még, hogy elválna a feleségétől, nem a gyermekét hagyná el, lehetne jó apa, aki minőségi időt tud együtt tölteni a gyermekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!