Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha annyira fontos a külső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha annyira fontos a külső a társkeresés, akkor miért látok annyi különösebben nem csinos nőt nagyon helyes pasik mellett?

Figyelt kérdés
Mert azt értem,ha egy csinos nő jár egy kevésbé jóképű pasival,de fordítva?

2018. jún. 2. 18:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

minden pasi meg akarja k...ni a nőket

durvát mondok,de apukád is anyukádat meg akarta

onnan lettél Te

én meg onnan, hogy apukám meg anyukámat

-jó most jön,hogy lombik vagy

2018. jún. 2. 19:24
 12/30 anonim ***** válasza:
32%

Kedves 12-es!

Én az undorító hazugságokat gyűlölöm!

Ha így vélekedsz a férfiakról meg is érdemled, hogy ne találj magadnak normálisat!

Szégyelld el magad!

Sajnos elég sok fajtársaddal találkozom, akiket elküldenék jó messzire!

Ellenben ha egy faszi bármi rosszat mond a nőkről, akkor az rinyagép, és bújdosson el, igaz?

Hát hol van itt az egyenlőség?

És komolyan szégyelld magad, és az összes nő is, aki így gondolkodik!

2018. jún. 2. 19:56
 13/30 A kérdező kommentje:

az aljasság nem nemtől függ

aljas nők is vannak

2018. jún. 2. 20:22
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondtam azt, hogy nincs baj a nőkkel. Csak azt, hogy nem akarok lánygyereket és okkal nem akarok, mert sokkal nagyobb veszélynek van kitéve. És nem tudom, hogy taníthatnám meg, hogy felismerje és kivédje az ilyen férgeket, mert sajnos a legkisebb kislányt (12 éveseket) is megkörnyékezik 30-as férgek is, 18-tól fölfelé meg csak rosszabb a helyzet. Nálam is nem egy ilyen ganét hajtott el apám anno... Később meg nehéz volt megtanulnom kiszűrni, hogy ki az, aki nem a vaginámért kedves velem, hanem igazat mond. És szar, mikor ott tartasz, hogy ártatlan emberekkel is egy bunkó, elutasító paraszt vagy, annyian mondtak neked szépet érdekből. Nem akarom ezt a lányomnak. És nem akarom, hogy a lányom se merje semmibe beleélni magát vagy összebújni valakivel, mert attól kelljen tartania, hogy a szex végén a mennyezetbámulós elmélkedés során elmondja végre, hogy nem akar kapcsolatot és erre MILYEN ÉRDEKES, pont akkor jött rá, mikor 2 hónap udvarlás meg hitegetés után végre eljutott veled az ágyig. Ti szégyelljétek magatokat.
2018. jún. 2. 20:30
 15/30 A kérdező kommentje:

vannak balek lányok,balek pasik is

lányok is vertek már át pasikat,aláztak meg,hazudtak nekik

csak ha egy lány csinálja ezt egy fiúval,akkor mindenki csak huncutul somolyog, hogy jól tette

inkább arra figyelj oda, hogy ne plántálj a lányodba férfigyűlöletet

2018. jún. 2. 20:35
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a biszexeken kívül más nem tudja megmondani, hogy ez így van-e. És ott is befigyel az egyéni preferencia. Te egy nőre úgy nézel, hogy megdugnád-e, pasira nem. Őt nem tudod ugyanazzal a "szex szemmel" nézni.
2018. jún. 2. 20:49
 17/30 anonim ***** válasza:
20%

Nálam nem az átverés a fő probléma, mert az proli szint... bár elég sok a neveletlen, férfi/női modellt sosem látott emberke. Nálam az csapja ki a biztosítékot, hogy az értékes emberek a kutyának sem kellenek, ha nem modell külsővel rendelkeznek. Igen, ezt nektek szól lányok. Erre jön még az is, hogy a neten felturbózott egóval rendelkező átlag nőknek már piszkavassal sem lehet elérni az orrát, annyira átmentek már nagyképűbe. Még esélyt sem adtok a srácoknak egy nyomorult 15 perces beszélgetésre sem, mert nem egy görög kockahasú félisten. Persze ha jön a telep rosszfiúja, elég két rossz sablon duma, és már reszket a térdetek. Most komolyan?! Sajnálni kellene titeket? Vagy amikor egy férj félrelép mellőletek? Könyörgöm!!! Igent mondtál egy férfinek, aki már akkor is egy csajozógép volt, de azt hitted, hogy te vagy akkora kaliber, hogy megállapodik melletted. Hahaha. Vagy hozzámentél "XY"-hoz, csak menet közben rájöttél, hogy te mekkora nagy nő vagy, így rangon alulinak érzed hogy a férjeddel összegyűrd a lepedőt. Mert olyan uncsi, olyan kis szürke, az utcán meg annyi jó pasi futkározik... ahhhh.

Vagy egyszerűen egy frigid fadarab vagy, úgyhogy még jó, hogy nem fog a férjed besavanyodni melletted.

Vagy egy anyuci típus vagy, elkényezteted "Gáborkádat", igazi napközis bohócot csinálsz a férjedből... Jéééézusom.

Egyet azért áruljatok már el! Miért van az, hogy sok-sok normális, a családjáért küzdő apa/férj van szopóágon? Mi a rossz bennük? Nem elég rosszfiúk? Unalmasak?

2018. jún. 2. 20:51
 18/30 A kérdező kommentje:
2018. jún. 2. 20:54
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

...kiszűrni, hogy ki az, aki nem a vaginámért kedves velem, hanem igazat mond.... annyian mondtak neked szépet érdekből

Mondj egy számot, mennyien hagytak ott az első éjszaka után? 5-en? 10-en? Ez szted elég magas szám egy általánosításhoz?

Ja és ha szeretnéd, hogy tiszteletben tartsák, hogy te nem az egy éjszakás kalandokat keresed, akkor te is tartsd tiszteletben, hogy vkik pedig nem akarnak megállapodni. Ennyire egyszerű a történet, nem lesz az ember ettől féreg.

Az ilyen kijelentéseid miatt továbbra is azt mondom szégyelld magad!!

2018. jún. 2. 21:02
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Én is hajtottam már el csajt, mert első este már azt szerette volna (1 óra ismeretség után) Én meg elhajtottam, mert ki tudja....

De nem lett ettől k.va (mer amúgy az egy foglalkozás)

Ellenben engem b..inak hívott , amiért nem dugtam meg....

Hát hol itt a nemek közti egyenlőség?

2018. jún. 2. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!