Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira fontos a külső a társkeresés, akkor miért látok annyi különösebben nem csinos nőt nagyon helyes pasik mellett?
minden pasi meg akarja k...ni a nőket
durvát mondok,de apukád is anyukádat meg akarta
onnan lettél Te
én meg onnan, hogy apukám meg anyukámat
-jó most jön,hogy lombik vagy
Kedves 12-es!
Én az undorító hazugságokat gyűlölöm!
Ha így vélekedsz a férfiakról meg is érdemled, hogy ne találj magadnak normálisat!
Szégyelld el magad!
Sajnos elég sok fajtársaddal találkozom, akiket elküldenék jó messzire!
Ellenben ha egy faszi bármi rosszat mond a nőkről, akkor az rinyagép, és bújdosson el, igaz?
Hát hol van itt az egyenlőség?
És komolyan szégyelld magad, és az összes nő is, aki így gondolkodik!
az aljasság nem nemtől függ
aljas nők is vannak
vannak balek lányok,balek pasik is
lányok is vertek már át pasikat,aláztak meg,hazudtak nekik
csak ha egy lány csinálja ezt egy fiúval,akkor mindenki csak huncutul somolyog, hogy jól tette
inkább arra figyelj oda, hogy ne plántálj a lányodba férfigyűlöletet
Nálam nem az átverés a fő probléma, mert az proli szint... bár elég sok a neveletlen, férfi/női modellt sosem látott emberke. Nálam az csapja ki a biztosítékot, hogy az értékes emberek a kutyának sem kellenek, ha nem modell külsővel rendelkeznek. Igen, ezt nektek szól lányok. Erre jön még az is, hogy a neten felturbózott egóval rendelkező átlag nőknek már piszkavassal sem lehet elérni az orrát, annyira átmentek már nagyképűbe. Még esélyt sem adtok a srácoknak egy nyomorult 15 perces beszélgetésre sem, mert nem egy görög kockahasú félisten. Persze ha jön a telep rosszfiúja, elég két rossz sablon duma, és már reszket a térdetek. Most komolyan?! Sajnálni kellene titeket? Vagy amikor egy férj félrelép mellőletek? Könyörgöm!!! Igent mondtál egy férfinek, aki már akkor is egy csajozógép volt, de azt hitted, hogy te vagy akkora kaliber, hogy megállapodik melletted. Hahaha. Vagy hozzámentél "XY"-hoz, csak menet közben rájöttél, hogy te mekkora nagy nő vagy, így rangon alulinak érzed hogy a férjeddel összegyűrd a lepedőt. Mert olyan uncsi, olyan kis szürke, az utcán meg annyi jó pasi futkározik... ahhhh.
Vagy egyszerűen egy frigid fadarab vagy, úgyhogy még jó, hogy nem fog a férjed besavanyodni melletted.
Vagy egy anyuci típus vagy, elkényezteted "Gáborkádat", igazi napközis bohócot csinálsz a férjedből... Jéééézusom.
Egyet azért áruljatok már el! Miért van az, hogy sok-sok normális, a családjáért küzdő apa/férj van szopóágon? Mi a rossz bennük? Nem elég rosszfiúk? Unalmasak?
...kiszűrni, hogy ki az, aki nem a vaginámért kedves velem, hanem igazat mond.... annyian mondtak neked szépet érdekből
Mondj egy számot, mennyien hagytak ott az első éjszaka után? 5-en? 10-en? Ez szted elég magas szám egy általánosításhoz?
Ja és ha szeretnéd, hogy tiszteletben tartsák, hogy te nem az egy éjszakás kalandokat keresed, akkor te is tartsd tiszteletben, hogy vkik pedig nem akarnak megállapodni. Ennyire egyszerű a történet, nem lesz az ember ettől féreg.
Az ilyen kijelentéseid miatt továbbra is azt mondom szégyelld magad!!
Én is hajtottam már el csajt, mert első este már azt szerette volna (1 óra ismeretség után) Én meg elhajtottam, mert ki tudja....
De nem lett ettől k.va (mer amúgy az egy foglalkozás)
Ellenben engem b..inak hívott , amiért nem dugtam meg....
Hát hol itt a nemek közti egyenlőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!