Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság ismerkedni?

Figyelt kérdés

Huszonéves,egyedülálló srác vagyok.Egyszerűen nem tudok párt találni magam mellé.Munkahelyen,suliban aki szóba jöhetne lány,az mind foglalt,egyéb közösségbe nem nagyon járok,viszont teljesen ismeretlenül,mint például boltban,utcán nem igazán lehet ismerkedni,a lányok szerintem nem vevők erre,és nekem is kicsit nehéz úgy tök ismeretlenül odamenni valakihez.Persze,ha látok egy helyes lányt pl.utcán,akkor mindig kicsit mosolygok,de általában nem viszonozzák,persze lehet,hogy nem is veszik észre.

Nem tudom,hogy mit csináljak!Próbálkoztam már netes közösségi oldalakon beszélgetni emberekkel,de ezekből nem alakult ki semmi komolyabb,főleg,mert legtöbbször olyanokat fogtam ki,akik tőlem messze laknak.

2018. jún. 1. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5-ös: Ne beszélj te partiállat. Én meg eleget járok buliba, és tudom, hogy sok olyan lány van aki egy korty alkoholt nem iszik ott.

Ahogy előttem is mondták, akik az utcán mennek hétköznapi lányok járnak szórakozóhelyekre is. A másik része meg az, hogy ha lenne fantáziátok tudnátok, hogy bárhol lehet csajozni, ahogy mondtam előtte is. Persze ha lúzer vagy, azt is megértem :)

2018. jún. 2. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:

8-asnak pedig.

Nem értek veled egyet, onnan nézzük ahonnan szeretnénk mindig a dolgokat, te úgy érzed a nők választanak, én pont fordítva, és mindig is így volt az életemben :)

Illetve kérdésedre válaszolva igen, szólítottam már le lányt utcán, top10-es kategória volt, és lett vele egy féléves kapcsolatom. Te próbáltad már? Mert szerintem nem sokat próbálkoztál, mégis elítéled a módszert, mert olyan tapasztalt Don Juan vagy. :)

Véleményem szerint pedig, amit írtál az elején a megmondó emberekre, a másik fele pedig akik ide járnak azok az emberek, akik egy buborék világban osztják a gondolataikat és csak sajnálkozni tudnak, hogy jaj ezek a csúnya rossz gonosz nők átvették a hatalmat a világban :D Nevetségesek vagytok!

2018. jún. 2. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem értek veled egyet, onnan nézzük ahonnan szeretnénk mindig a dolgokat, te úgy érzed a nők választanak, én pont fordítva,"

Ez nem "érzés", hanem tény. Tudományos tény: a nők végzik el a nemi szelekciót, mivel nem úgy működik a világ, hogy megerőszakolom, akit akarok, hanem úgy, hogy akkor lehet enyém a nő, ha ő akarja. Kvázi én leszek az övé. A nőkön múlik, hogy ki szaporodik, ki nem, mert ők vannak defenzívában, ők a vár, amit be kell venni, náluk van, ami a férfiaknak kell, nem fordítva. A rendszer sokkal kevesebb férfival is működne. Ha ma a férfiak fele kihalna, simán túllendülne rajta az emberiség. Ha a nők fele halna ki, az már problémásabb lenne, háborúkat szülne.

Te valszeg azt tudod, hogy jóképűbb vagy jobb dumájú vagy az átlagnál, és nagyon sok nő jelez neked. De ettől még ők jeleznek neked, és te ugrasz, nem fordítva. Fogadok, hogy ha az utcán próbálkoznál, még te is több elutasítást kapnál, mint igent. Ebből látszik, hogy a nő választ, nem te.

2018. jún. 3. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, te választod ki, kihez mész oda, és hiába akar egy nő kapcsolatot veled, ha te nem akarsz vele. Ő sem fog megerőszakolni. Ha nem kuncsorogva és önmagadat megalázva "udvarolsz", akkor maradjunk annyiban, hogy egymást választjátok ki.
2018. jún. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!