Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet manapság sikeresen ismerkedni?
Sziasztok,
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert, bár próbálkozom, mind személyesen, mind interneten de mégsem tudok összejönni senkivel. Sokszor van, hogy jókat beszélgetünk és akár megbeszélünk egy randit is, de aztán mégse lesz semmi. Sokszor még a randiból se, mert szimplán eltűnik az illető. Én vagyok ennyire béna? Vagy másnak is vannak ilyen problémái? Mit lehet ezellen tenni?
Előre is köszi a válaszokat. :)
Türelemmel és kitartással. Mást nem tudok mondani. Elvileg én vagyok az az ember, aki az itteniek szerint 5 perc alatt talál párt és neki a legkönnyebb az élete párválasztás szempontjából. Gyakorlatilag 5 év és megszámlálhatatlan fölösleges randi és beszélgetés kellett ahhoz, hogy megismerjem a jelenlegi páromat...
Sokfélék vagyunk, túlságosan is sokfélék. Nehéz megtalálni azt, aki valóban illik hozzánk és akivel egy irányba tartunk. De még az is kihívás olykor, hogy az ember csak egy olyat találjon, akivel legalább a randit élvezi...
N
Szerintem erre nincs senkinek konkret receptje, ez olyan kerdes, hogy hogyan gazdagodjak meg. Valakinek ez jon be valakinek amaz.
Amit diohejban tudok tanacsolni, hogy noveld a sajat ertekedet a maximumra, kulsoleg es belsoleg s probalkozz annyiszor ahanyszor csak tudsz! Novelni az ertekedet ugy tudod, hogy megnezed mik az erossegeid es gyengesegeid, s valaszthatssz vagy a gyengesegeket huzod fel, vagy kidomboritod az erosegeidet.
22 evesen ne ess ketsegbe, meg 42 evesen is felesleges. S igen hidd el sokaknak ez problema foleg a te korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!