Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta azt hogy megverné azt aki rám próbálna startolni?
Figyelt kérdés
Nem is ismerem még, csak képen láttam, ahogy ő is engem, de ezt írta. Még azt is hozzátette hogy megölné, de utána írta hogy csak viccelt.2018. jún. 1. 13:19
1/9 anonim válasza:
Az erőszak a tehetetlenség következménye.(Kivétel ez alól az élvezetből elkövetett erőszak.)
Értsd: Nincs más az eszköztárában, nem tud mihez nyúlni.
Miért érezheti azt, hogy ehhez kell nyúlnia?
Féltékenységből, birtoklási vágytól.
Mi ezeknek a gyökér oka?
A bizalom és önbizalomhiány.Tehát ha felbukkan egy vetélytárs nem képes bízni abban, hogy őt választod.
3/9 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van röviden megfogalmazva egy gyökér a pasi.
Nekem még az ugrott be az alacsony kommunikációs készség az önbizalomhiány és a gyenge szociális készségek mellett hogy tudja hogy kevés ahhoz hogy normálisan hódítson és a fizikai erejével próbál több lenni a többieknél.
4/9 anonim válasza:
Nyilván azért mert jó pasi és tök mindegy mit ír, úgyis megkap.
5/9 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy egy ilyen kérdést minek feltenni? Nem teljesen nyilván való, hogy egy agresszív fax aki téged is verni fog? De egyébként vagy elszaporodtak az olyan emberek akik csak képet láttak egy emberről meg ő is róluk és ilyenek írogat nekik, meg keresi őket ha nem válaszolnak (mert biztos ezt is írta) vagy te ugyan az a kérdező vagy és még 3-4 hónap elteltével is ugyan úgy nem érted meg, hogy mi is van itt.
6/9 BlackSword válasza:
Mert egy erőszakos, gyenge puhapöts... fuss... férfiként ez a legjobb tanácsom
7/9 BlackSword válasza:
Ja még valami: egy férfi nem az erőszakosságával hódít, hanem a magabiztosságával... Ami nem egyenlő az önelégültséggel...
8/9 anonim válasza:
Menekülj, de komolyan. Ez rettentő kontrolláló viselkedés, akkor is ha csak viccelt. Arra utal, hogy nincs önbizalma, és ezt úgy vezeti le, hogy féltékenykedik mindenkire, akivel szóba állsz.
9/9 anonim válasza:
Mert nem szeretni, csak birtokolni akar. Ne fogózz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!