Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok sokszor kikísérletezgetne kajákkal és próbálna egyéni recepteket készíteni a legkülönfélébb dolgokkal?
Figyelt kérdés
például pisztáciás panírt készít a husira2017. dec. 16. 22:52
1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene és teljesen nyitott vagyok a konyhában az új dolgokra.
2/6 anonim válasza:
Ha nem használja el az összes élelmiszert, és hagyományos lehetőséget is hagy, ha esetleg nem jól sikerül a kísérlet, illetve nem szórja el az összes pénzt erre, akkor nem zavar. Én is szoktam kipróbálni új ételeket, vagy új recepteket, aztán van, amikor bejön, azt megjegyzem, és van, amikor nem, az felejthető.
3/6 anonim válasza:
Simán benne vagyok,ha hagy pénzt pizzára :D
4/6 anonim válasza:
Egy időben én is kisérleteztem és nagy sikere volt.
Volt amikor csak apró változás egy egy receptben, máskor meg csak dobjunk össze valamit abból ami itthon van.
5/6 anonim válasza:
Figyelj így születnek a remekművek. Kísérletezzen csak, én férfi vagyok és szeretek mindenfélét kitalálni, improvizálni. Csak szakadjunk el a húsleves, krumplipüré+rántotthús nevű szörnyűségtől :))
6/6 anonim válasza:
"Csak szakadjunk el a húsleves, krumplipüré+rántotthús nevű szörnyűségtől" - Jó az is, csak nem állandóan. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!