Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mennyire taszító számotokra, ha valaki tanulatlanságából fakadóan egyéni szavakat alkot, s azokat olyan formában használja?
Például:
— "ökonumenikus" az ökumenikus helyett
— "szamaritáriánius" a szamaritánus helyett
— "útelágazhozás" az útelágazás helyett
— "acélöntvözet" az acélötvözet helyett
— "elszenderendik" az elszenderedik helyett
— "Szovjektunió" a Szovjetunió helyett
— "arkohortartalmú" az alkoholtartalmú helyett
— "mosmárt" a most már helyett
— stb.
És ennek az illető egyénnek nem gáz érzés, hogy ő ennyire tanulatlan? Ő nem akar tanult lenni és javítani a helyzeten?
Ha meg nem, akkor meg ne várja el, hogy majd a nők annyira oda lesznek az ő buta eszéért!
Nekem fontos, hogy művelt legyen a párom. Ha már a szóalkotása ilyen lenne, mégis, miről tudnánk beszélgetni? Mert nekem az nem elég, hogy Való Világ, Barátok Közt, Szulejmán, pletykák a szomszédokról, foci meg kaja...
Azt mondaném, ha egy-két szót nem ismer, még nem baj, de hogy az alkohol helyett arkohor? Ez a szó minden 2. netes oldalon megtalálható, híradóban bemondják, reklámokban szerepel...
Én is találok ki új szavakat, de én nem így, hanem máshogy.
Pl: nyihogtatták, junkli, buhog stb.
Eszembe jutott még pár:
— "ememtoros" az elektromos helyett
— "szlovárkiai" a szlovákiai helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!