Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt?
Hasonlóan küzdök kisebbségi komplexussal és önbizalomhiánnyal. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem kellene, mivel volt hosszú évekig tartó kapcsolatom is, de a tapasztalat azt is mutatja, hogy ha nem fogadod el magad, a párodat sem fogod egy idő után de nem miatta, hanem magad miatt. Ha te azt gondolod magadról, hogy egy lúzer vagy, akkor egy idő után a lányok is érezni fogják ezt. Szerintem a legjobb megoldás, ha elfogadod azt, hogy tudsz adni a nőknek valamit és ezt ők értékelik. A legnehezebb persze ami nekem is, hogy ezt a tényt belássam és elfogadjam azt ami van, vagy ha nem fogadod el, változtass rajta. Ha nem változtatsz a gondolkodásodon, a hozzáállásodon vagy a körülményeiden, ez jobb magától nem lesz. Ezt magamon tapasztalom és szerintem nem biztos, hogy egyénfüggő. Végtelenül sablonos én rengetegszer megkaptam: "fejben dől el".
Egyébként még annyit gondolj át, mi az ami a kisebbségi komplexust okozza. Ez tuti hogy külsőség, vagy ha azt érzed, hogy te tuti nem felelsz meg a lányoknak, mert nem vagy olyan szép, nem akkora a szerszámod, nincs izmos tested, amikről azt gondolod hogy a nőknek számít. Ja számít, de ha ezeken úgyse tudni változtatni, akkor nincs más hátra, mint a gondolkodásmódod átformálni.
Igazából sz#rd le hogy mit gondolnak rólad és próbáld jól érezni magad. Zárd ki azokat a scenariokat, amelyek egy jovobeli még meg sem tortent esemenyen való agyalásból erednek, történetesen hogy "mikor jönnek rá, hogy lúzer vagyok". Kit érdekel? kérdezd meg, hogy számít-e akár 1 év múlva, hogy azon agyaltál lúzer vagy-e és hogy mikor jönnek rá :D. Ez a vélemény szubjektív, kérdezz meg körülötted lévőket barátokat ugyanerről, de inkább idősebbeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!