Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs olyan, hogy valakinek csak szexre kellesz, csak nem vagy elég jó az ágyban ahhoz, hogy megtartsd a férfit - mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Volt pár csalódásom, amiből nagyon az jött le, hogy a férfiak többsége szexet akar kötöttségek nélkül. Arra mondták nekem ezt. Mert ha elég jó lennék az ágyban vagy ha addig nem jutunk el, elég izgató lennék, meg tudnám tartani azt is, aki csak kalandot akar. :/2018. máj. 27. 16:14
21/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok erre válaszolni, mert nem sok ilyen volt. Egyszer a 8.randin, egy hónap után, egyszer a 4.-en, egy hét után. Nem éltem bele magam, sejtettem, hogy ez lesz, de ez volt akkor is, mikor húztam és beszélgetni, sétálgatni akartam meg max csókolózni. 2 hónapon belül kocc volt, pedig eleinte tényleg nagyon ment a nyalizás, a csodálat meg az utánam kajtatás. Amire finoman és normálisan reagáltam is, onnantól meg kész.
2018. máj. 28. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!