Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs olyan, hogy valakinek csak szexre kellesz, csak nem vagy elég jó az ágyban ahhoz, hogy megtartsd a férfit - mi a véleményetek erről?
Ez az... Az alakom is rendben, rengeteget sportolok, szép az arcom, nem tolom túl a sminket, figyelek a hajamra, a bőrömre, sokrétű vagyok, a hobbijaim sem egysíkúak, barkácsolok, rajzolok, írok, programozni kost tanulok, lehet velem szerintem beszélgetni értelmesen, mert sok dologba beleástam már magam, kedves vagyok az emberekkel, figyelmes, nincs önbizalomhiányom, nem önzősködöm, nem vagyok beképzelt, szerintem a humorommal sincs baj és mégis, valami akkor mégsem oké.
Más nők meg, akikkel szerintem és mások szerint is nehéz beszélgetni, annyira érdektelenek vagy annyira buták a komolyabb témákhoz, nem lehet velük egy jót nevetni, nem ambiciózusak, nem akarnak fejlődni, nem háziasak, csak a kedvességük van a külsejük mellé, de az sem mindig... Na, ők meg megtartanak olyan embereket, akik meg mellőlem lekoccannak pár randi után. De nem tudom, miért. A szexen kívül nem tudok mást (max azt, hogy nem érek rá annyira, mint ők, de engem sem csak hetente egyszer lehet elérni), ami miatt velük jobb lenne.
Mert elvileg az jó, ha egy lány érdeklődik a dolgok iránt, vagy ha még hozzá is tud szólni. Meg ha nem bunkózik és tiszteli az embereket és figyel rájuk, mikor beszélget velük... Sosem volt gond azzal, hogy ne teljen el egy randi jó hangulatban, sok beszélgetéssel, amiben a másik is épp olyan aktívan részt vett. Mindig sokat nevettünk, szórakoztunk, eleinte nagyon csíptek, aztán bumm, nincs meg a kémia, mégsem keresek komolyat, nincs időm kapcsolatra (mármint a férfi hivatkozik erre), én meg már csak azt szeretném tudni, min javítsak. Mert még az sem, hogy könnyen odadobom magam az első randin, vagy túlságosan kéretem magam és játszom az elérhetetlent. Minden olyan természetes és jól halad és aztán random ez a végszó.
#8: Talán nem a fuckboyok között kéne nézelődni, hanem a friendzone-ba lepasszolt srácok között.
A kedves-aranyos-okos lányoknak beállított csajok általában tele vannak frusztrációkkal, kisebbségi komplexussal, a válaszodban látható irigységgel és hasonló dolgokkal, amik miatt maximum 5 percig kedvesek. Az okosság meg kimerül abban, hogy teljesen átlagosak és egy csomó témáról nincs önálló véleményük.
És legyünk már őszinték: A nagyszájú ribiket maximum dugni tartják. Ti láttatok már olyan pasit, aki romantikusan összebújt egy nagyszájú ribivel? Mert, ha igen, akkor az a ribi mégsem volt olyan nagyszájú...
#9: Pedig de. A legtöbb felnőtt ember kb. ilyen egyszerű szinten megragadt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!