Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs olyan, hogy valakinek csak szexre kellesz, csak nem vagy elég jó az ágyban ahhoz, hogy megtartsd a férfit - mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Volt pár csalódásom, amiből nagyon az jött le, hogy a férfiak többsége szexet akar kötöttségek nélkül. Arra mondták nekem ezt. Mert ha elég jó lennék az ágyban vagy ha addig nem jutunk el, elég izgató lennék, meg tudnám tartani azt is, aki csak kalandot akar. :/
2018. máj. 27. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

#6 Oké, idevéstél egy regényt magadról... de mit lehet tudni ezekrõl a srácokról, akiket te összeszedtél valahonnan? Gondolom Kb. azt, hogy csak a szex fontos nekik, tehát lesz*rják, hogy te mekkora színes egyéniség vagy.

Tökmindegy, hogy milyen vagy, ha nem jól választasz partnert.

2018. máj. 27. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Mi alapján választottad ki azokat, akik miatt csalódtál? Mert te választottad ki őket, akármilyen tökéletes is vagy szerinted.
2018. máj. 27. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

A pasikon javítsál.

Megértem, h vágysz egy jó kapcsolatra, ne görcsölj rajta.

Nem kell mindig cuki aranyosnak lenni, mondhatsz dolgokra nemet is. Lehet túl jó vagy nekik, lehet úgy érzik szimplán csak csacsogni akarsz, vagy túl sok elvárás zavarja őket.

2018. máj. 27. 19:24
 14/21 A kérdező kommentje:

Mondtam nemet is. És nem vagyok tökéletes, de hogy unalmas sem, az biztos. Vannak rossz tulajdonságaim, de azoknak esélyük sem volt kiderülni még, mert annyira meg nem ismertek.

A srácokat az alapján választom, hogy el lehet-e velük beszélgetni vagy sem. Online ismerkedem, nyilván számít a külső, de tudok különbséget tenni magamutogató szépfiúk, fuckboyok meg az általam preferált átlagosabb külsejű, saját kaliberemnek tartott srácok között.

Általában minden más dolog passzol is, de valahogy nem tudom őket "lekötözni". És ez nem az a lekötözés, hogy papuccsá akarok tenni egy roaszfiút, hanem olyan srácokkal ismerkedem, akikből ki is nézem, hogy nem akarnak p...náról p...nára ugrani. Aztán hol az ex, hol nincs idejük kapcsolatra, hol rájönnek, hogy nem hiányzik a komoly, de legyünk együtt, barátkozzunk, felajánlják a szexet, amivel általában nem élek és ennyi.

Mást meg itt is olvasok, hogy szétteszi és kapcsolat lesz belőle. Meg negyedannyit nem tesz bele az életébe és magába, mégis elég jó, mégis érdekes. Nincs megfelelési kényszerem, mert csak azt csinálom, amit én is helyesnek érzek, de eléggé kiakaszt, mikor ez sem jó és valaki, aki a szememben sokkal kevesebbet tesz a dolgaiba, szépen ellavírozik a magánéletében. Máshol ugyan nem, de ott frankón.

2018. máj. 27. 23:37
 15/21 anonim ***** válasza:

"Online ismerkedem, nyilván számít a külső, de tudok különbséget tenni magamutogató szépfiúk, fuckboyok meg az általam preferált átlagosabb külsejű, saját kaliberemnek tartott srácok között."

Nyilván...

"Meg negyedannyit nem tesz bele az életébe és magába, mégis elég jó, mégis érdekes. Nincs megfelelési kényszerem, mert csak azt csinálom, amit én is helyesnek érzek, de eléggé kiakaszt, mikor ez sem jó és valaki, aki a szememben sokkal kevesebbet tesz a dolgaiba, szépen ellavírozik a magánéletében."

Szintén nyilván...

De, akkor mi lehet a probléma? Te tök jó srácokat választasz ki, csudijó dolgokat viszel a dologba és mégsem passzol a dolog. Hol lehet a hiba? Nyilván minden úgy van, ahogy gondolod.

2018. máj. 27. 23:49
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi lehet a probléma. Most ott vagyok, hogy felkeresek egy szakembert, mert már nem tudom, hogy hogyan ne játsszam ezt.

Semmivel soha nem volt komolyabb gondom. Sem más emberi kapcsolatommal, sem a karrieremmel, sem mással az életemben. Most meg, hogy összekapom magam egy hosszú kapcsolatból való kilépés és felépülés után, egyszerűen nem tudok ráérezni, hogy mivel tudnék valakit megtartani. Másoktól is hallom, hogy ez ilyen általános jelenség, de nem akarom elhinni, hogy nem tudok ellene tenni, ha egyszer minden mással el tudtam bírni.

Fogalmam sincs, mi a gáz, de nem mást okolni vagyok itt, hanem megoldást keresni, épp emiatt nem érdekem hazudni vagy torzítani sem, bármennyire imádtok kötekedni és mindenbe belelátni a kamut.

2018. máj. 28. 00:44
 17/21 anonim ***** válasza:

#16: A szakember jó ötlet, de kb. olyanokat fog mondani, amiket itt páran már leírtunk. Volt már ismerősöm hasonló helyzetben.

Az, hogy az élet más területein milyen sikeres vagy, az semmit sem jelent. Pl. a munka általában egyszerűbb és korlátoltabb dolog, mint egy emberi kapcsolat. Munkában bemész és ezt meg azt kell csinálni, fix leírt feladatkörnél. Egy kapcsolatnál 100 váratlan dolog történhet és nincs kőbe vésett utasítás vagy szabály.

Általános jelenség alatt mit értesz?

Mi mindent imádunk! :D Amikor én ilyen jellegű kérdésnél azt írom, hogy kamu vagy torzítás, azt nem bántásból teszem, hanem azért, hogy átgondolja az illető a dolgot. A környezetemben is vannak hasonló dolog miatt panaszkodó lány barátaim. Egyszerűen nem látják a saját hibáikat és a sokadik ugyanolyan, nekik elmondott hiba után sem változtatnak semmin.

2018. máj. 28. 00:51
 18/21 anonim ***** válasza:

"Meg negyedannyit nem tesz bele az életébe és magába, mégis elég jó, mégis érdekes."

A kérdés csak az, kinek...

2018. máj. 28. 00:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Próbálok tisztán látni, hidd el, én sem szeretném szembeköpni magam... Sokat gondolkodtam már ezen, sok megközelítésből, próbáltam ezen, azon, amazon változtatni, másképp csinálni, másnak esélyt adni (embernek és helyzetnek egyaránt), legutóbb ez a felvetés fogott meg, mert nem vagyok egy sokpartneres ember, egy ízléséhez mérten alakítottam a szokásaimat, lehet, hogy tényleg szar vagyok az ágyban és túl szürke mellettem az élet. És ez nem sajnáltatás, csak nem tudom, mi lenne elég meggyőző, ami miatt másnak maradni is megérné, nem csak bizonyos dolgokra, bizonyos időközönként megtalálni, mert a többi nem érdekli.
2018. máj. 28. 01:16
 20/21 anonim ***** válasza:

#19: A rossz vagyok az ágyban dologgal az a probléma, hogy egy csomó férfi összejön olyan nővel, aki rossz az ágyban. Arra gondolnak, hogy majd később úgyis összecsiszolódnak. Ha rossz lennél az ágyban és csak ez lenne a gond, akkor összejönnének veled és várnák ezt a helyzetet vagy megcsalnának.

Kérdés az is, hogy hányadik randin, milyen komoly ismertség után kerültök egyáltalán ágyba?

2018. máj. 28. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!