Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem mer a többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mer a többség elköteleződni/miért nem akar egy stabil kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Komolyan, mindent akarnak, ami egy kapcsolattal jár. Szeretgetést, törődést, mély beszélgetéseket, szexet, közös programokat... Csak elköteleződni és felelősséget vállalni ne kelljen. Igénybe akarják venni az embert, mint egy szolgáltatást, és mikor az aktuális kis igényük, legyen az lelki vagy testi, ki van elégítve, félreteszik és élik a szingli vagy félszingli életüket, kötöttségek nélkül továbbra is.

Miért jobb ez, mint valakivel közösséget vállalni és valakihez úgy hazamenni/hozzáérni, hogy ő a társad és egymáshoz tartoztok, nem csak előveszitek egymást néha?

Tőlem nagyon sokszor vártak ilyesmit, de őszintén, én még olyat sem adnék egy ilyen férfinek, mint egy közösen elkészített vacsora, közben ölelkezéssel, borozással, vagy mint az, hogy fennmaradok éjjel meghallgatni őt és segíteni neki. Utóbbit is csak a párom, a tesóm vagy a nagyon-nagyon közeli barátaim esetében tenném meg, amúgy meg elhúzok a fenébe aludni és kezdjen magával, amit akar, ha nem vagyunk egy csapat. Vagy nem tudom, mi ebben az élvezet, nekem semmi kedvem semmit adni egy ilyennek. És nekem sem esne jól, ha ezeket egy olyan ember tenné velem, aki nem akar hozzám tartozni szorosabban.

2018. máj. 26. 17:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
56%

Én már nemigazán értem, hogy most miről is van szó...

Ha te szeretsz házasodni és nem bólint rá erre egy csomó férfi, akkor ők nem akarnak elköteleződni? De, akarnak. Maximum nem veled és nem házasságban. Keress olyat, akivel passzoltok és ennyi.

Neked miért lenne baj, ha laza kapcsolatot akarnék épp? (Amúgy kapcsolatban vagyok és nem akarok.)

2018. máj. 27. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!