Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaltátok már ezt?
Lányok kiírják a kérdést, hogy szeretetre vágynak. Írok nekik, hogy ismerkedhetnénk.
Ha ez megvan, utána tudatosul bennük, hogy egy udvarló van a hálóban. Miután már erősnek érzik magukat, mert mégiscsak udvarol nekik valaki kegyetlenül elutasítanak. Az ok bármi lehet a végtelen hosszú listából.
Tömegszámra ez van. Ezt nevezhetjük alattomos kihasználásnak?
Ez mivel jobb attól, hogy a férfiak meg csak testiségre mennek?
Szerintem a kettő ugyanaz. Egyik kutya másik eb.
Csak nem értem miért mindenki álszent...
Én kifejezetten utálom, ha ilyen helyzetben akaenak ismerkedni velem. Ha van valami bajom, akár szerelmi bánat, akár az, hogy egyedül vagyok, akár más, akkor én megértést várok, beszélni akarok róla, vagy egy univerzális megoldást találni (és az nem univerzális megoldás, hogy valaki megmentőként a segítségemre siet, hogy felszedjen, aztán ha nem tetszik, ott rohadjak meg, az az univerzális megoldás, ami segít ezt nekem feldolgozni, vagy segít abban, hogy hogyan változtassak épp a dolgaimon, hogy jobb legyen az életem másoktól vagy a problémától függetlenül)...
Az a baj, hogy nektek már minden egyenlő a keringőre hívással
Ez olyan, mint amikor kiírják egy kérdésben, mennyire magányosak, de azért gyorsan hozzáteszik, hogy nem akarnak neten ismerkedni és ne írj nekik privátot.
Végülis az, aki éhezik, mert nincs munkája és pénze nyugodtan válogasson a munkák között és ne ragadjon meg minden kínálkozó lehetőséget. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!