Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esélyes az hogy egy autista nő megtalálja valaha a párját?
Nem lehetetlen, de nem várd el bárkitől, hogy a párod akarjon lenni. Nyílván nehezebben találsz társat, mint mások, de nem kell azon sajnálkozz, ha egy számodra inkombatibilis ember nem akar veled lenni.
Amúgy ha egyáltalán nem ismerkedsz, akkor bizony nem sok esély van. A betegségedtől függetlenül, vagy attól, hogy mennyire elfogadható és szerethető a személyed... végülis ismerkedni kell, ha bármit is akarsz. Visszahúzódó emberként nem tudom mit vársz. Talán azt, hogy valaki a nyakadba ugorjon? Mennyire gyakran szoktál ismerkedni?
Az biztos, hogyha nem keresed a párod, akkor nem is fogod megtalálni. Azért ennyi logikával még bírjunk:)
Hát igazából se erre, se a barátság kialakulására nincs garancia, legyen ez autizumussal, vagy anélkül - nyilván kicsit nehezebb dolgod van autizmussal -. Rengeteg egészséges ember küzd hasonló problémákkal, nem csak ma;
https://www.youtube.com/watch?v=6c4AmpdXTmU
Amit a családod mond az szerintem butaság, legalábbis szeretném azt hinni, hogy társadalmilag nem a 19. században élünk.
Szégyellned meg azért kell magad, mert úgy döntöttél, hogy szégyelled magad. Vésd az eszedbe azt, hogy csodálatos vagy - mert biztos vagyok benne, hogy az vagy -, persze alázattal vegyítve és máris egy boldogabb ember leszel, boldogként meg könnyebben találsz kapcsolatokat.
Fel a fejjel aztán meg csak előre! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!