Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet normális értékrendde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovacspeti89 kérdése:

Hol lehet normális értékrenddel rendelkező lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 31 évesen még mindig nem sikerült megtalálnom az igazit és úgy érzem egyre kevesebb az esélye annak, hogy megtalálom azt a lányt akivel lehet komolyabban tervezni.

A mai 25+ -os korosztályt elnézve eléggé kiábrándultam. Megértem, hogy egy pénz orientált világban élünk, de ennyire? Facebookon különböző posztokban sírnak a lányok, hogy minden pasi szemét és csak alkalmit keres, mind ezt úgy, hogy finoman mondva is "ku...s" képeket töltenek fel magukról, ahol vagy a popójuk a lényeg vagy a mellük. A szüleik hol vannak ilyenkor? Az online társkeresés jó opciónak tűnt számomra, hiszen kicsit félénk típus vagyok, viszont itt is azt tapasztaltam, hogy csak az a lényeg milyen autóm van és mennyit keresek (10-ből 9 alkalommal egy óra beszélgetés után már ez volt a kérdés, a maradék 1 lányról kiderült, hogy 28 évesen a szülei tartják el). Gondoltam megpróbálom a hagyományos ismerkedési formát is, de az utcán sétálva is ha netán megnézem egy lány arcát már látom azt a bizonyos flegma tekintett. Gondoltam kicsit utána járok ennek és szeretném ha hasonló "flegma" beállítottságú lány is válaszolna, hogy miért is van ez.

2018. máj. 24. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Flegma persze.. azzal aki nem tetszik nekik! Mással halál kedvesek!
2018. máj. 24. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Igazából bárhol, csak túl sok dolognak kell passzolnia, hogy jól működjön. Én találtam már pár normális értéktendekkek rendelkező nőt csak mindig közbejött valami próbléma.

-Nem fogaott el.

-Zavarták a beteg szexuális vágyaim

-Nem tetszettem neki.

Mindig volt és mindig lesz valami. Pont ezért adtam fel.

2018. máj. 24. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

Azoknak a lányoknak a facebookja, akiket keresel elég uncsi. Nem posztolnak semmit, kb a a családtagjaiknak és a barátaiknak írnak szülinapi jókívánságot, néha megosztanak egy zenét vagy hírt, de nem állnak neki lelkizni. Ezeket a lányokat nem veszed észre, mert nem csinálnak semmi látványosat, nem kirakatban élik az életüket. Se pózolás, se siránkozás nincs, tehát a lájkok se jönnek, tehát a hírfolyamodban sem fogod látni őket.

Azt hiszem én beleillek a flegma lány kategóriájába. Sok oka van annak, hogy így viselkednek az utcán, néhányat felsorolok:

- Dolga van és nem csak neked nem áll meg, hanem az UNICEF-es kéregetőnek sem és a virágárus néninek sem.

- Rossz kedve van.

- Barátja van és így akarja megspórolni a fölösleges köröket, hogy egy kicsit "taszítóvá" válik.

- Nem egyszerűen rossz kedve van, hanem valami baja van, haragszik a világra, szomorú. Stb.

Ez viszont ne szegje kedvedet, mert ezek a flegma lányok sem csak az utcákat róják! Amúgy nekem az a véleményem, hogy az utcán leszólítás egyáltalán nem hagyományos ismerkedési forma. A korzózás az teljesen más tészta, az a múlt századi ráérős sétálgatás, amikor a cselédlányok kimentek nézegetni a huszárokat és fordítva. Ennek a megfelelője most valami parkban sétálgatás vagy esetleg a plázázás, de még ott is az ember sokszor a dolgát intézi, nem csak andalog. Hagyományosan az emberek ünnepségeken, bálokon ismerkedtek vagy baráti körben. Most is vannak bálok, pl. néptáncos körökben senkinek nincs gondja az ismerkedéssel, mert egyik táncházból mennek a másikba. Egy kolbásztöltő fesztiválon is lehet ismerkedni, koncerten, meccsen. Nem akarok még ezer példát felsorolni, a lényeg a következő: programokra kell járni. Feldob a facebook egy eseményt, bejelölöd és elmész rá. Egy jó barátoddal ketten még jobb lesz és együtt közelíthettek meg ilyen két-három barátnőből álló kis kupacokat. Könnyű őket kiszúrni.

Van egy ismerősöm, aki mindig kimegy Tusványosra. Szerinted az Orbán Viktor beszéd érdekli? Francokat, van egy csomó koncert, az emberek iszogatnak, hasonló világnézetű emberek vannak egy helyen, azonnal el lehet kezdeni egy beszélgetést az egyik előadásról, kicsit migránsoznak, örülnek hogy a maguk fajták között vannak. Aztán javasolja, hogy nézzék meg a nem tudom melyik kézműves sátort vagy koncertet. Sokkal jobban meg tudod fogni a másik embert, ha izgalmas környezetben vagy, mint egy buszmegállóban.

2018. máj. 24. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Célzottan ismerkedni jóformán sehogy, mert többnyire semmit nem tesznek azért, hogy megismerkedhessetek. Így marad a véletlen.
2018. máj. 24. 12:26
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Én megpróbálok gazdag lenni, amíg élek.

Ha lesz pénzem, akkor meg felkínálom majd a lehetőséget egy prostinak: Szép élet, tisztelet, család, minden amire csak vágyni lehet.

Manapság már csak így lehet.:)

2018. máj. 24. 12:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Jó pár helyen a való életben, de rossz helyre jöttél a kérdéssel. Ha lemered írni, hogy a nők többsége komoly kapcsolatra alkalmatlan, akkor itt letépik a tökeid, mert biztos sikertelen vagy és nőgyűlölő. Az itt válaszoló női többség fejében fel sem merül az, hogy ugyanezt gondolhatod a férfiakról is.

Na, mindegy. Próbálj olyan közegben ismerkedni, ami kapcsolatos a hobbiddal. Mik érdekelnek?

#2: Valószínűleg nem őket nézegeti, hanem ők jönnek szembe. Van instám, az ismerőseimet követem (abból is egy szűkebb réteget), fotós oldalakat (tájképek, városi fotók) meg pár egyéb dolgot, ami érdekel. NEM félmeztelen csajokat. De, ha rámegyek a keresés részre, ahol a népszerű képeket dobja ki, általában nem nagykabátban lévő lányokat dobál ki a rendszer.

A 25 feletti lányok egy részét pedig sokszor tényleg csak lánynak lehet nevezni. (Pont úgy, ahogy itt kisfiúnak hívják a mamahoteles srácokat.)

2018. máj. 24. 14:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem azzal van a bajom, hogy 28 évesen anyuka apuka eltartja. Hanem azzal, hogy még nagyképű is és azt írja, hogy a pasi dolga eltartani a nőt, ráadásul ezt nem egy top1 álomnő írta. Nem a mai nők alkalmatlanok a kapcsolatra hanem a fiúk / férfiak is. Nem is lenne baj ha akkor flegmázna egy lány, hogy ha oda megyek hozzá, de azért ne vágja be a flegma nézését mert az út másik oldaláról rápillantok (nem kell ri..ncosan öltözni). Baráti kapcsolatomban is van olyan pasi aki a fizetését a hölgyre költötte a köszönet az volt érte, hogy fűvel fával csalta még szegény túlórázott. Jó ötlet ez a különböző helyeken való megjelenés, de én is és barátaim is hétköznap dolgozunk hétvégénk pedig a hobbinké. Sajnos ott nem adódik lehetőségünk lányokkal ismerkedni, mert a horgászat általában a férfiak sportja + nem hiszem, hogy lenne olyan lány aki 2 - 3 napra is megválna a modern világ adta luxustól. Azért soha nem bántottam senkit mert sokáig a szüleinél lakott, hiszen jó magam is 29 évesen költöztem el otthonról igaz már másodszorra. Azt azért leszögezném, hogy nem vagyok nő gyűlölő, sőt volt barátnőmnek szakítás után felajánlottam a házat is ami közös volt, de a hitelt mai napig én fizetem.
2018. máj. 24. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:

"Jó ötlet ez a különböző helyeken való megjelenés, de én is és barátaim is hétköznap dolgozunk hétvégénk pedig a hobbinké."

És muszáj MINDEN hétvégén horgászni? Télen is egész nap a parton vagy? Nem tudod meghozni azt az áldozatod a vágyadért, hogy minden második hétvégét valahol máshol töltöd? És azt sem hiszem, hogy este tízkor is még a halakt bűvölöd, akkor simán elmehetnél valahova. Ha nem mész el új helyekre nem fogsz új emberekkel találkozni. Ezek a materiális tények.

2018. máj. 24. 16:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod :) jelenleg a horgászat a legnagyobb öröm számomra. Kérdésedre válaszolva télen havi 1 alkalommal (feltéve, hogy nincs befagyva) a dunán feederezünk, szezonban pedig a bojlis horgászatot erőltetjük. Tehát péntek este 6-tól vasárnap este 8-ig folyamatosan a tóparton vagyunk (sátor, ágy, stb), ezért is írtam hogy kicsit nomádak a körülmények. Mint említettem is, hogy ez egy jó ötlet így mindenképpen megfogom / megfogjuk fogadni a tanácsot, hiszen azért is kérdeztem. Fogunk olyan eseményt keresni ami a közelben található (teljes borsod megye játszik) és ha találtunk olyan eseményt elfogunk menni. Egy próbát mindenképpen megér.
2018. máj. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!