Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért titltja anyám 17-21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért titltja anyám 17-21 éves korom között a pasizást, mert ő is 40 évesen szült és addig nem volt senkije?

Figyelt kérdés
61 és 66 évesek.
2018. máj. 24. 10:57
 1/9 iamaveryniceguy ***** válasza:
70%

Anyád azt tilt meg neked, amit akar. Egészen addig, amíg 18 nem vagy.

Utána viszont jogilag is dönthetsz egyedül mindenben.

Persze ennek lehet az a következménye, hogy anyád kidob otthonról, de hát a tetteinknek következményei vannak.

ui: anyád ostoba, ha egy 16+os lányt tilt a pasizástól

2018. máj. 24. 11:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Már 20 vagyok. És otthon lakom
2018. máj. 24. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

#1-es, ettől még nem feltétlen ostoba a kérdező anyja, mert (nem tudom feltűnt-e) van egy elég szép generációs különbség a kérdező és a szülei között.

A szülei még "más" világban (persze tudom, annyira azért nem volt más) nőttek fel. Ők is az alapján próbálnak nevelni, ahogyan ők voltak nevelve.

Kérdező, szerintem valahogy meg kéne értetned velük (tapasztalatból mondom, hogy ez sokszor nem könnyű idős szülők mellett) hogy már más világot élünk. Ha nincsen valami negatív berögződése a szüleidnek, akkor ha látják rajtad, hogy már "elég érett" vagy, akkor csak nem fognak megtiltani ilyen dolgokat, mint a pasizás.

2018. máj. 24. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Anyud ezek szerint 60 éves. Ezért tiltja.
2018. máj. 24. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Gratulálok anyádnak, hogy 40 éves koráig várt, gondolom valami nem stimmelt nála.
2018. máj. 24. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

15 eves korom ota pasizok. Most baratom van. Tul vagyok egy muszaki diploman,nyelvvizsgan. Vegig volt pasim. Nincs gyerekem azota se,mert nem akartam es meg kb 5 evig nem akarok. Anyam most 60 eves.

35/N

2018. máj. 24. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azt csinálsz amit akarsz. Ha nem tetszik neki, meg is mondhatod, hogy csinálsz amit akarsz. Nem vagy gyerek, tiniknek sem lehet parancsolni, nem hogy felnőtteknek...

Azért tiltja, mert azt hiszi, hogy az az egyetlen helyes út, amit ő csinált.

2018. máj. 24. 12:13
 8/9 iamaveryniceguy ***** válasza:
81%

Mamám 83 éves. Tehát ő még egy bő félgenerációval idősebb is, mint a kérdező anyja. 16 éves koromtól kezdve (12 évvel ezelőtt) kérdezgette a dolgokat, hogy mizujs a lányokkal.

Továbbá, ha már más világ volt. A mai 60+os korosztály átlagosan 20-21 évesen már szült. Tehát ő a 40 évével baromira kirívó volt.

A mostani viselkedése pedig teljesen agyrém. Szóval nyugodtan használom rá a korábbi jelzőt. Főleg, hogy a lánya már 20 éves.

2018. máj. 24. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát igen ott valami probléma van a mammerral, az biztos. Amint eléred a 18 at, nyugodtan csináld azt, amit szeretnél még akkor is ha neki nem tetszik.
2018. máj. 24. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!