Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne játékszerű, ha 24 éves korom helyett 30-nak hazudnám magam társkeresőn, hogy presztízsem legyen, jobban kapóra jöjjek?
Szerintem nagyon szánalmas. Hazugsággal kezdeni valamit az a legrosszabb.
Amikor majd kiderül hogy hazudtál, akkor fognak otthagyni téged. Az jobb lesz???
Ez hülyeség, én 20 éves pasikkal is simán ismerkedek. Nem hiszem, hogy a koroddal lenne a bökkenő, bár attól függ, hány éves nőkre hajtasz...
20L
Én 30-nak fogom írni magam mindig, ezt tettem 5 éve, és ezt fogom tenni 40 évesen is.
30f
És fel is tudsz mutatni valamit, amit 30 évesen illik elérni? Karrier, önálló élet, élettapasztalat? Bármi mást?
Jó esetben ez a hat év nem csak eltelik az életedből, a többség tesz is valamit.
Másrészt ha kiderül, hogy mennyi idős vagy, akkor kivág a csaj mint macskát. Gyerekes gondolkodás.
Ha nem érdekled a nőket, annak más oka van. Egy pár randi alatt annyira meg lehet ismerni valakit, hogy elhidd, hogy önálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!