Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs sikere egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikere egy nőnek egy társkeresőn?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nőt aki társkeresőn van. Senki nem ír rá ha ráír valakire akkor jön az hogy bocsi de nem téged kereslek
2017. márc. 25. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

fogja már fel mindenki a társkereső azoknak a szerencsés(pénzes, jó génű) emberek játszótere akik lusták kilépni a lakásból még partnerszerzés céljából is.

vegyünk engem, én nem vagyok önutáló de tudom hogy ha egy szórakozóhelyen 1, 2, max három riválist szerencsés esetben tudok túllicitáni hogyha tényleg produkálom magamat és a csaj is alapból az én stílusomra vevő inkább....de egy társkeresőn ott van még vagy 100 kandur aki lövöldözi az üziket orrba szájba...azok között a nagy számok törvénye alapján nem igaz hogy nincs nálam szívdöglesztőbb ficsúr. oké én fiú vagyok a kérdésben szereplő meg nő de a társkereső egyaránt nehezítettebb pálya

2017. márc. 25. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet

-csúnya

-nincs képe

-valami olyat árult el magáról ami nagyon taszító

-kamu

2017. márc. 25. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan nő, aki magától ráír valakire? Nem létezik :D
2017. márc. 25. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ronda
2017. márc. 25. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ráír valakire???????? Ezt nem hiszem el! Én régóta vagyok fent társkeresőkön rám még egy nő sem írt. Max likeoltak!

De ami még érdekes, hogy én pl. csak kizárólag vagy önbizalom hiányos, vagy depressziós, vagy más lelki betegségekkel küzdő nőkkel tudtam ott találkozni. Normálissal még eggyel sem.

2017. márc. 25. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Várj, mindjárt belenézek a varázsgömbömbe...

De komolyan, egy ilyen kérdéseknél mégis milyen választ vársz?

Hasraütésszerűen lehetőségek:

- nincs fent képe

- van fent képe és randa

- nincs semmi az adatlapján

- van leírás az adatlapján, de az oly mértékben gáz, hemzseg a helyesírási hibáktól stb. hogy a francnak se kell ilyen

- túl öreg ahhoz a korosztályhoz, amelyik azon a társkeresőn van, amelyiken ő is

- gyerekei vannak vagy hasonló, és olyan korosztályban keresgél, ahol ez még kizáró ok

- sz.@r társkeresőn van fent

2017. márc. 26. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!