Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők a kinézetükön kívül mivel nyújtanak többet a pasiknak mint például egy átlagos lány? Miért őket választják a szépséget leszámítva?
#10: Hány privátot kaptál gyk-n? Hányan írtak ismeretlenül facebookon?
Nekem is egy csomó csaj ismerősöm panaszkodott, hogy SENKI nem hívta el őket randizni, aztán megkértem őket, hogy vegyék elő a telefont és nézzünk rá az üzenetekre. MINDNÉL voltak próbálkozók. És jött a szokásos sablonszöveg: Hát, de ők nem számítanak...
Se Facebookon sem pedig ezen az oldalon senki se írt nekem.
#14: És én vagyok a Mikulás!
Kérlek, áruld el, hogy a tényleg ronda lány ismerőseimnek miért írtak többen is facebookon? PONT neked miért nem?
Nem tudom, tényleg nem vagyok szép, de kedvesen viszonyulok másokhoz, segítőkész vagyok.
Senki se írt nekem Fb-n.
Mindenkinek van egy szépségideálja:)
Van akinek a plasztik nők jönnek be dupla D-s mellekkel, van akiknek a husis nők, van akiknek a vékonyak és számukra ők a szépek.
Nekem pl a zsánerem a csillogó szempár, és akinek ez megvan + egy számomra imponáló kinézet az már nekem szépnek számít bárki bármit mond:)
Ezzel mások is így vannak, mindenkinek más a szép. Haverom már attól rosszul van ha 1 pihe van a csajon, de neki pl a husisak jönnek be, nekem mindegy hogy pihés-e de az át átlagtól ne legyen nagy hasa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!