Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen egy átlagos lány?
Milyen külsőre egy átlagos lány, akit se szépnek, se csúnyának nem tartotok?
Kort is írjatok!
Ez tini kérdés?
Felnőttként már tudja az ember, hogy minden férfinek más az ízlése, és mást tart szépnek vagy átlagosnak.
Nem egyszer fordul elő, hogy egy haver megőrül egy nőért a többiek meg átlagosnak tartják, vagy éppen fordítva.
Ugyanez igaz arra, hogy van haverom aki kvázi ilyen top model kategóriás nőkkel járt mindig, ő átlagosnak tart már olyan nőt is, aki szerintem kiemelkedően szép.
"Mindenki átlagos, aki nem csúnya és nem is valami szép."
Pont ez a probléma!
Hogy nekem például nagyon bejönnek a tanárnéni típusú nők, akik a legtöbb haveromnak átlagosak, mert "nem valami szépek, és nem is csúnyák", szerintem meg lélegzetállító egy-kettő.
"Azért kérdezi, mert nőként elég elkeserítő olvasni, mikor valaki kiteszi valami modell csajszi képét és a férfiak nagy részének az a véleménye, hogy "átlagos", vagy esetleg csúnya."
Az ilyen emberek a trollkodáson kívül az egójukat pumpálják ezzel.
Olyan helyen dolgozom, ahol rengeteg egyetemista gyakornok lány van. Az összes férfi kolléga jön a nagy dumákkal, hogy "bottal sem piszkálnám", meg "nagy a segge", "kicsi a melle", és még millió másik probléma...
A valóság? A valóság az, hogy 30-40-50 éves aputestű, elhanyagolt férfiakról beszélünk, akiknek otthon a két gyerek, az asszony elhízva a szülés után, de a feleségükön kívül amúgy sem voltak 15 éve másik nővel, ezzel a "jó szándékkal átlagos" dumával meg a saját egójukat pumpálják.
Ennyi, ezt még férfiként is szánalmasnak tartom, ettől függetlenül egy egészséges önbecsülésű nő azért tudja, hogy mi a helyzet
(ui: és még valami! Az átlagos nőkre van a legnagyobb kereslet. A csúnyák senkinek nem kellenek, a nagyon szépektől félnek az emberek, úgy érzik, hogy nem lenne esélyük, az átlag csinos nőkre viszont mindenki rámozdul, szóval nem gond az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!