Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, amikor egy dekoratív,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, amikor egy dekoratív, szép nő súlyos önbizalomhiánnyal küzd és ezt be is vallja, akkor megértenétek őt vagy kinevetnétek?

Figyelt kérdés

Sok olyan nő jár-kel közöttünk, aki után forognak a pasifejek, mint a ringlispíl, bárkit megkaphatna, világbajnok az arca, a teste, a személyisége is megnyerő - ő belül mégis önértékelési problémákkal küzd, nem látja magát szépnek, csinosnak, sorolja, mit nem szeret magán, stb. Nyilván ez a párkapcsolataira, ill. a randizásaira is negatívan hat. Ha egy ilyen nőiesmerősötök egyszer egy mélyebb beszélgetés alkalmával kitálalna nektek erről, hogy reagálnátok?

1. Megértenétek? Merthogy a külső és a belső nem feltétlenül van szinkronban egymással, és az önbizalomhiány egy lelki eredetű dolog, ami teherként nehezedik az emberre, aki küzd vele. Külsőtől függetlenül nehezítheti meg egy ember mindennapjait.

2. Kinevetnétek, esetleg szánalmasnak tartanátok? Merthogy egy kívánatos, "fullos" nő ne panaszkodjon már, csak rámutat egy akármilyen pasira, akit kinéz magának, és már meg is kapja... Egy szuper külsejű embernek ne legyenek önértékelési problémái, mert azok csak az előnytelen külsejűeket sújthatják.

Melyik reakció "törne ki" belőletek ilyen esetben? Hogy reagálnátok egy 10/10-es nő önértékelési problémáit hallva úgy, hogy erről ő maga számolna be nektek?

2018. máj. 18. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Előző barátnőm önbizalomhiányos volt . 2 éves kapcsolat sorám felfejlesztettem az egóját ő meg a fejemre nőtt. Óvatosan mindennel
2018. máj. 18. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Én megérteném, de úgy gondolnám, nem az én problémám. Vesd össze: egy nő szerinted hogy reagálna egy önbizalomhiányos férfira?
2018. máj. 18. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

En nem tudom honnan szeditek hogy egy "fullos no" barkit megkaphat.... :D Egy egeszseges onbizalommal rendelkezo sracnak nem biztos hogy kene egy belul ures,felszines,unalmas,sivar erzelmivilaggal rendelkezo no,csak azert mert szep...:)) nem ennyire egyszeru a vilag.

A kerdesedre valaszolva pedig a vilagert nem kene parnak egy olyan ember aki nem szereti es becsuli magat... Egyreszt azert mert rohadtul nem akarom azt hallgatni egy nyaralason hogy o milyen kover,es mennyire nem csunya a bore,es hogy nem akar igy emberek koze menni ,nem akarom nezni ahogyan ehezteti magat mert buntudata van,es nem akarom azt sem hogy azert csessze el a napomat,mert lett egy pattanas az orran...

Masreszt pedig azert,mert aki magat nem szereti es tiszteli,az mast sem fog tudni igazan szeretni es tisztelni... Azzal az energival,amivel engem meg magat szerethetne,azzal folyton arra fog torekedni hogy megerositeseket gyujtson a kulvilagtol hogy O tenyleg jo,meg szep... na nekem koszonom szepen,erre nincs turelmem.

2018. máj. 18. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Tegye fel a kezét, aki sajnálná Bill Gatest, ha az anyagi helyzetéről panaszkodna. Naugye.

Ismerek pár olyan lányt, akik tényleg jól néznek ki, de folyamatosan panaszkodnak, hogy nem szépek. Nem önbizalomhiányuk van, hanem folyamatosan arra vágynak, hogy csorgassa rájuk mindenki a nyálát.

2018. máj. 18. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Az 1. variáns lenne: megoldást, javaslatot próbálnék neki felvázolni, hogy minél jobban próbálja kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket:).
2018. máj. 18. 16:44
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

Megérteném és támogatnám.

Viszont a végtelenségig sem tudnám a kompkexusait tolerálni.

2018. máj. 18. 17:35
 17/18 WheneverYouWant ***** válasza:

Fontos lenne a diagnózis beállítása tehát biztos hogy egyből nem nevetném ki ha úgy adná elő hogy őt ez nagyon zavarja... Ha viszont jön egy vékony csaj ( ami már megtörtént egy párszor) és mutogatja a hasát hogy milyen nagy meg fogyni kéne akkor nyilván kinevetem mert nem kell fogyni...

Szóval attól függ hogy mennyire drámaian adja elő a dolgot... Abból lehet látni hogy tényleg mentális baja van és akkor nyilván nem nevetünk.. de a 10/10 es lányoknál ez szerintem ritka eset...

2018. máj. 19. 07:12
 18/18 anonim ***** válasza:

10/10-es lány az pl. Emily Ratajowski kategória. 10/7-es, 8-as lesz az inkább.

De amúgy elképesztően megértő lennék vele, pláne ha nagy kerek popsija van, nem tudna olyat mondani, amitől ne lennék elragadtatva. Csúnyának érzed magad, jaj, szegény, drága tündérkirálylány, gyere, ülj a számra...

2018. szept. 14. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!