Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ha 1-2 éve nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha 1-2 éve nincs kapcsolatotok, általában van valaki, akivel összejártok szexelni?

Figyelt kérdés

22-27 év közötti, jó munkahely, szép csaj, de az előző barátját nem heverte még ki.

1-2 év szex nélkül hosszú idő, de sem az egyéjszakást, sem a laza szexkapcsolatot nem nézem ki belőle.

Szerintetek?

2018. máj. 17. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
3-as: Én véleményem az, hogy ez lényegileg majdnem ugyanaz, mint amikor egy férfi fizetős nőkhöz jár. Csak ugye csajoknak nem igazán van szükségük fizetni, anélkül is ha akarják meg tudják oldani ezt szexkapcsolatnak hívják. Az előbb elmített férfiakat szinte minden létező nő lenézi. Mégis mi a külömbség a szexkapcsolatnés a prostizás között a fizetésen kívül? Nekem egyikhez sincs gyomrom.
2018. máj. 18. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Másfél éve vagyok egyedül.Nincs szexkapcsolatom,néha masztizok,de azt is egyre ritkábban.Önmagában nemigen érdekel a szex,csak ha van konkrétan valaki aki felkelti az érdeklődésem,de jelenleg nem találkoztam még ilyen férfival :(
2018. máj. 18. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Nem látom be, mi értelme lenne, mi lenne jó nekem abban, hogy egy idegen húzogatja bennem a nemi szervét?

Egyrészt nem vagyok állat, kibírom enélkül.

Másrészt egy olyan emberrel, akivel nem vagyok szerelmi kapcsolatban, semmi élvezet nincs a dologban számomra.

Harmadrészt ez teljesen megölné a spontaneitást - a párommal együtt töltök időt, bármikor egymásnak eshetünk, de ki akarna az ürítőlyukával/hobbifarkával csak úgy együtt lógni? Külön kell szervezni a találkát, külön azért találkozni, semmi "essünk egymásnak itt és most"...

Negyedrészt a szex önmagában nagyon, nagyon, nagyon, nagyon kevés, semmit nem tudna hozzáadni az életemhez.

24N

2018. máj. 18. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:

11: bár én sem vagyok szex kapcsolat párti, de azért óriási a különbség. A fizetős naponta több partnerre is van. A fizetős csak a pénzedért teszi és akkor is megteszi ha amúgy bottal sem piszkálna meg. A fizetős nő öröme nem számít, tehát nem vagy motivált arra, hogy odafigyelj rá. Nem fogtok együtt szabadidőt eltölteni.

A szex kapcsolat ugyan sokféle lehet, de a legfontosabb eleme, hogy mindkettőtök öröme számít, ezért nem szoksz hozzá ahhoz, hogy csak neked legyen jó, tapasztalatszerzésnek is sokkal jobb. Alapszinten vonzódtok egymáshoz, attól, hogy nincs szerelem, még jó pasinak érezheted magad, hiszen szexelni összejártok. Nem a pénzért vagytok együtt, az illető szívesen tölt időt veled. Sok szexkapcsolatba simán belefér barátság, közös programok is. Ezt hívjuk úgy: barátság extrákkal.

Amúgy szex kapcsolatból több is lehet. Ja, és nagy valószínűséggel nem te vagy a hatodik aznap.

2018. máj. 18. 11:30
 15/15 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Az addig oke, hogy lepontozzatok a valaszomat, de az,hogy egy baratommal neha szexelek meg nem jelenti, hogy penzert is vallalnek dolgokat, hiaba kuld dickpic-et privatban inter32.
2018. máj. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!