Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelkiállapotban voltatok, mikor kialakult a kapcsolatotok?
Akár a jelenlegi, akár a régebbiek. Amiért kérdezem: mélypontjaim élem egy ideje, nem nagyon látom az alagút végét, de nem vagyok állandóan ilyen, előző kapcsolatomban sem voltam. Nekem hiányzik egy Társ, aki Barát is egyben és ha mindez adott, szárnyalok. Ezzel ellentétben mindenki azt akarja belém nevelni, hogy csak és kizárólag akkor lehet társam, ha majd nem lesz semmi lelki nyűgöm. De ez ördögi kör... Annyi lelki sérült embert látok párral. Nekik akkor hogyan sikerült?
26F
Amikor megismertem a páromat minden happy volt az életemben.
Egyébként abban van valami, hogy addig teljesen felesleges bármiféle párkapcsolatot kialakítanod, amíg többségében meg nem oldod azokat a negatív lelki dolgokat, mert ezek a dolgok képesek felül kerekedni és nem fogsz tudni felhőtlenül csakis a boldogságodra koncentrálni.
Baromság. Persze a gondokat mindig fel kell számolni, de mindig lesz valami... Kisebb vagy nagyobb, de lesz. Ilyen az élet.
Nekem olyan is-is életszakaszomban jött a férjem, de nagyon sok jó és rossz időszakom volt. Mindig mellettem volt. Imádjuk egymást, a kapcsolatunk egyre szebb és érettebb. Több mint egy évtizede tart, családunk van, fiatalok vagyunk. Nem is kívánhatnék többet és jobbat.
Szóval hülyeség. Oldd meg a gondokat pártól függetlenül, de egy kapcsolatot ne ezektől tegyél függővé, mert így sosem lesz normális.
Na azért ne keverjük azt, hogy valakinek van párja, meg azt, hogy értékelhető kapcsolata van. Lelkisérült embernek sosem lesz. Oké, van mellette valaki, aki ideig óráig elviseli mielőtt tönkreb.ssza a kapcsolatot, de ezt ne ünnepeljük már, erre ne tekintsünk már pozitív dologként.
Egyébként lelki állapot szintjén nekem mindig olyankor jött össze a kapcsolat, mikor meg voltam magammal elégedve, szerettem magam és nem hajszoltam a kapcsolatot. Szóval boldog voltam a kis világomban. Ha nagyon kapcsolatot akartam sosem jött össze. Ha magam alatt voltam nem kellettem senkinek. Pont azért, mert lerombolja a kisugárzásod. Taszító leszel és kicsit sem vonzó a másik nem számára.
Nekem ilyen "minden mindegy" hangulatom volt. Fél évvel korábban lett vége egy rossz kapcsolatomnak, és úgy döntöttem, ideje körbenézni. Nem feltétlenül akartam hosszú kapcsolatot, csak ahogy jön. Nem voltam elkeseredve, sem igazán mélyponton. Párommal már 2 éve együtt vagyunk, és komoly terveink vannak, szóval minden jól alakul.
Hülyeség, hogy csak tökéletes lelkiállapotban lehet párt találni, de az is, ha azt gondolod, hogy majd a kapcsolat minden gondodat, bizonytalanságodat megoldja. Nem fogja. Neked kell megoldanod, és rendbe hoznod az életedet. Egy kapcsolat sok problémával is járhat, feszültséggel, kompromisszummal, amit ha alapból nagyon mélyen vagy, nem biztos, hogy meg tudsz/tudtok oldani. Persze, ha épp van valami gond, aminek már dolgozol a megoldásán, akkor nem kell elzárkózni, de ismétlem, a megoldás nem ettől fog megszületni.
A lelkisérült emberek pedig még nehezebben alakítanak ki normális párkapcsolatot, ha van mellettük valaki, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!