Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha 1-2 éve nincs kapcsolatotok, általában van valaki, akivel összejártok szexelni?
22-27 év közötti, jó munkahely, szép csaj, de az előző barátját nem heverte még ki.
1-2 év szex nélkül hosszú idő, de sem az egyéjszakást, sem a laza szexkapcsolatot nem nézem ki belőle.
Szerintetek?
Masfel eve vagyok egyedul, egy "haverom" van, akivel kicsit tobb van kozottunk, de az o eletvitele miatt nem lehet kozottunk semmi ( az o eletebe sehogy sem ferne bele egy baratno, en meg alapbol nem tudnek osszejonni egy ilyen eletet elo emberrel, tul zuros),de vele is ritkan talalkozom a tavolsag miatt, szoval kb. 9 honap alatt hatszor ha lefekudtunk.
De siman lehet, hogy 1-2 eve nem szexelt az a lany.
“nem nézem ki belőle”
Ezt a mondatot felejtsd el. Nem fekete-fehér a világ, csak azért, mert valakből nem néznél ki valamit, lehet a legnagyobb spíler.
Magam vagyok rá a példa, pici, aranyos, segítőkész lány vagyok, olyan kis visszahúzódó, senki nem nézné ki belőlem, hogy szingliként szoktak lenni egyéjszakásaim. De ez bűn vagy mi? Akadjatok már le ezekről az előítéletekről.
3-as.
Ne te akard megmondani másoknak,ki mit gondoljon. Hadd döntse el ő, hogy mi a véleménye róla...
Két éve nem szexelek és nekem egyáltalán nem hiányzik a szex
Sőt , mindig is jobban szerettem a maszturbalast mint a szexet
Számomra sokkal jobb élvezetesebb a maszturbalas sokkal nagyobb az orgazmusom jobban at tudom adni magam az élvezeteknek jobban eltudok lazulni mint amikor azzal szexeltem akivel kapcsolatban voltam
Maradok inkább a maszturbalasnal számomra az 1000x jobb
Szex és a maszturbalas között választanom kene hat biztos hogy nem a szexet választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!