Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a BMW/Merci/Audi kormánya mögül alig kilátó hobbit palikat szoktam látni normális külsejű barátnővel együtt, míg a többi alacsony mindig tök egyedül sétál?

Figyelt kérdés
Ez annyira jellemző életkép. Ha az utcán sétálok, akkor alacsony pasit szinte mindig csak egyhangúan kullogva látok ballagni (nagy ritkán egy ismerősével vagy rokonával), míg ha meglátok egy drága luxusautóban egy olyan pasit, aki alig lát ki a kormány mögül, akkor általában egy olyan csajt/nőt látok mellette ülni, aki körül majd megfagy a levegő. Őszintén az utóbbit talán jobban is sajnálom, mert ő tényleg tudja azt, hogy ez nem normális párkapcsolat és csak a pénzéért van minden. Valamelyik nap is láttam egy alacsony pasit az 5-ös BMW-jében, ahogy a barátnője ült mellette és a csaj a pirosnál szemezett az utcán beszélgető +180-as jóképű egyetemista srácokkal. Összemosolyogtak, a pali odaszólt valamit a barátnőjének, majd kövér gázzal elhajtott. Hát amikor valaki - nekem mint alacsony pasinak - olyan tanácsokat ad, hogy legyen karrierem/egzisztenciám és akkor alacsony pasiként is fognak vonzani hozzám a nők, akkor nem éppen erre vágyok.

2018. máj. 16. 16:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
Ennyire unatkoztok középföldén???
2018. máj. 16. 17:23
 22/31 Költőnő? ***** válasza:
78%
Az én alacsony emberemnek jogsija sincs, nemhogy bmilyen kocsija. Hát ezt buktad
2018. máj. 16. 17:30
 23/31 anonim ***** válasza:
2%

"mert csak azt látod meg gáborkámnak még kerékpárja sincs még is imádom 26/l"

Azt kifelejtetted az egyenletből, hogy "Gáborka" majdnem 190 cm magas, nem egy olyan porbafingó, seggh.ülye hobbit, mint te.

2018. máj. 16. 19:53
 24/31 anonim ***** válasza:
95%
Én már ide sem írom, hogy 165 cm magas vagyok, a kocsim egy huszonéves peugeot és mégis gyönyörű barátnőm van. Na szerinted ez hogy lehet?
2018. máj. 16. 20:09
 25/31 anonim ***** válasza:
87%

#24, én 5 centivel "magasabb" vagyok, és a suzuki is kiskorú még, de az én párom is gyönyörű, okos kedves.

Kérdező, azért látod ezt, mert erre van kihegyezve a látásod.

A többi kocsit észre sem veszed.

2018. máj. 16. 20:23
 26/31 anonim ***** válasza:
186 centi vagyok, nincs kocsim, de elég sok autós fórumot olvasok, valószínűleg nem is lesz kocsim, mivel ami megfelel az igényeimnek az drágább mint sok évnyi fizetésem, mégsincs barátnőm.
2018. máj. 16. 20:24
 27/31 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy az emberekre az utcán rá van írva a végzettségük? Vagy honnan tudható random idegenekről, egyetemisták-e?
2018. máj. 17. 06:04
 28/31 anonim válasza:
19%
Lehet állítani az ülés magasságot a BMWben, Audiban meg a Merciben is. Ezért tűnhetnek alacsonynak -.-
2018. máj. 17. 09:23
 29/31 anonim ***** válasza:
68%
Neked sehogy sem lesz nőd, de jobb is ez így ;)
2018. máj. 17. 12:59
 30/31 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, a baráti körömben kapásból 3 férfit si tudok mondani, aki 170 sincs, és van felesége meg gyereke.

Párom is 166 centis "hobbit", de imádom mindenestül, és pont leszarom, milyen magas, ha sokat tudunk nevetni együtt, és azt érzem, teljesen boldoggá tesz, és megvéd.

Autója nincs :D

29n

2018. máj. 17. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!