Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a BMW/Merci/Audi kormánya mögül alig kilátó hobbit palikat szoktam látni normális külsejű barátnővel együtt, míg a többi alacsony mindig tök egyedül sétál?
Az öcsém is alig 170 cm,van kocsija,de nen a fent említett márkák egyike. És olyan csinos menyasszonya van,hogy lehet magadhoz is nyúlnál ha meglátnád.
Az öcsém egy nagyon intelligens,kedves ember. Nem csúnya,ez tény. De semmi köze a kocsijának vagy anyagi hátterének ahoz,hogy milyen a párja. Mind a ketten dolgoznak.Együtt vettek lakást és tervezik az esküvőt.
Szóval... Igaza van aki azt írta,hogy te is ugyanolyan felszínes vagy.
Akkor néhányat írok, és ess p..fára, mert megérdemled:
szeret mozogni, nem dohányzik, nem iszik alkoholt, egészséges életmódot folytat, tisztel, segítőkész, úgy szeret engem ahogy vagyok, őszinte, nyílt, bármiről lehet vele beszélgetni, szeret olvasni, szereti az állatokat és a természetet, kedves, számomra külsőre teljesen megfelel, hűséges, szereti a békét, a harmóniát.
És mikor megismertem neten, akkor még a szüleinél lakott. Távkapcsi volt a miénk és nemrég költöztünk össze 4 és fél év után.
Tudom, biztosan azt fogod írni, hogy csak kamu, amit írtam. Higgy, amit akarsz.
Mert szelektív a látásod, és csak azt látod meg, amit akarsz, ami az ideológiádhoz passzol (ergo a nem 10/10-es top cycukákat nem, az alacsonyakat barátnővel a járdán nem). Én pl. tömegközlekedéssel járok, és rengeteg alacsonyabb férfit látok nővel, sőt egész sok olyat is, amikor a nő a magasabb.
Amúgy meg a luxy p...ák nagy része igenis felszínes és a pénzre hajt. Vmit vmiért.
Önsajnáltatás lvl 9283729191+hiszti 👏🏻
Ha nem mások boldogságával foglalkozol és ítélkezel felettük, esetleg neked is lehetne párod. Ha ronda vagy meg tegyél ellene. Ápold a bőröd, frizura és öltözködés sokat segít..
Semmi önkritikád sincs, kérdező.
A nők felszínességét kéred számon; de persze csak a szép nőkét, ráadásul még így sincs semmi értelme az egésznek... Nem tudom, hogy te hol élsz, de ezerszer több gyönyörű nő van, mint gazdag pasi, szóval még ha a szép nők akarnának is gazdagok párjai lenni, lehetetlen lenne az igényeiknek megfelelő társat találniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!