Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a BMW/Merci/Audi kormánya mögül alig kilátó hobbit palikat szoktam látni normális külsejű barátnővel együtt, míg a többi alacsony mindig tök egyedül sétál?

Figyelt kérdés
Ez annyira jellemző életkép. Ha az utcán sétálok, akkor alacsony pasit szinte mindig csak egyhangúan kullogva látok ballagni (nagy ritkán egy ismerősével vagy rokonával), míg ha meglátok egy drága luxusautóban egy olyan pasit, aki alig lát ki a kormány mögül, akkor általában egy olyan csajt/nőt látok mellette ülni, aki körül majd megfagy a levegő. Őszintén az utóbbit talán jobban is sajnálom, mert ő tényleg tudja azt, hogy ez nem normális párkapcsolat és csak a pénzéért van minden. Valamelyik nap is láttam egy alacsony pasit az 5-ös BMW-jében, ahogy a barátnője ült mellette és a csaj a pirosnál szemezett az utcán beszélgető +180-as jóképű egyetemista srácokkal. Összemosolyogtak, a pali odaszólt valamit a barátnőjének, majd kövér gázzal elhajtott. Hát amikor valaki - nekem mint alacsony pasinak - olyan tanácsokat ad, hogy legyen karrierem/egzisztenciám és akkor alacsony pasiként is fognak vonzani hozzám a nők, akkor nem éppen erre vágyok.

2018. máj. 16. 16:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%

Az öcsém is alig 170 cm,van kocsija,de nen a fent említett márkák egyike. És olyan csinos menyasszonya van,hogy lehet magadhoz is nyúlnál ha meglátnád.

Az öcsém egy nagyon intelligens,kedves ember. Nem csúnya,ez tény. De semmi köze a kocsijának vagy anyagi hátterének ahoz,hogy milyen a párja. Mind a ketten dolgoznak.Együtt vettek lakást és tervezik az esküvőt.

Szóval... Igaza van aki azt írta,hogy te is ugyanolyan felszínes vagy.

2018. máj. 16. 16:33
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Kb minden nap látok gyönyörű nőket alacsony, rondának mondott pasikkal ilyen 30 éves Skodában, Suzukiban, stb. Nem tudom honnan jön ez a hülyeség. Nekem olyan autóm van amiről a kérdező vízionál, 3 éves, aztán mégsincs sikerem a nőknél. Nem azért de egy értelmes, normális nőnél miért jönne szóba hogy milyen autóm van? Tőlem ilyet még senki sem kérdezett.
2018. máj. 16. 16:34
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

Akkor néhányat írok, és ess p..fára, mert megérdemled:

szeret mozogni, nem dohányzik, nem iszik alkoholt, egészséges életmódot folytat, tisztel, segítőkész, úgy szeret engem ahogy vagyok, őszinte, nyílt, bármiről lehet vele beszélgetni, szeret olvasni, szereti az állatokat és a természetet, kedves, számomra külsőre teljesen megfelel, hűséges, szereti a békét, a harmóniát.

És mikor megismertem neten, akkor még a szüleinél lakott. Távkapcsi volt a miénk és nemrég költöztünk össze 4 és fél év után.

Tudom, biztosan azt fogod írni, hogy csak kamu, amit írtam. Higgy, amit akarsz.

2018. máj. 16. 16:34
 14/31 anonim ***** válasza:
71%

Mert szelektív a látásod, és csak azt látod meg, amit akarsz, ami az ideológiádhoz passzol (ergo a nem 10/10-es top cycukákat nem, az alacsonyakat barátnővel a járdán nem). Én pl. tömegközlekedéssel járok, és rengeteg alacsonyabb férfit látok nővel, sőt egész sok olyat is, amikor a nő a magasabb.

Amúgy meg a luxy p...ák nagy része igenis felszínes és a pénzre hajt. Vmit vmiért.

2018. máj. 16. 16:36
 15/31 Lazy Lover ***** válasza:
3%
mert az itteni "nők" a leg pénzéhesebbek
2018. máj. 16. 16:48
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

Önsajnáltatás lvl 9283729191+hiszti 👏🏻

Ha nem mások boldogságával foglalkozol és ítélkezel felettük, esetleg neked is lehetne párod. Ha ronda vagy meg tegyél ellene. Ápold a bőröd, frizura és öltözködés sokat segít..

2018. máj. 16. 16:48
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
Kéne egy külön kategória már ennek az alacsonyság témának.
2018. máj. 16. 16:52
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
mert csak azt látod meg gáborkámnak még kerékpárja sincs még is imádom 26/l
2018. máj. 16. 16:55
 19/31 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, én ilyet nem szoktam látni, pedig sokat mászkálok több városban.. Mint ahogy már valaki írta, felszínes vagy! Ezek a "minden nő r.banc" és hasonló jellegű megnyilvánulások tipikus felszínes lúzer mondások. Lúzer nem attól leszel, hogy hogy nézel ki, milyen magas vagy, vagy mennyi pénzed van, hanem attól, hogy milyen vagy belül!!!
2018. máj. 16. 16:56
 20/31 anonim ***** válasza:
71%

Semmi önkritikád sincs, kérdező.

A nők felszínességét kéred számon; de persze csak a szép nőkét, ráadásul még így sincs semmi értelme az egésznek... Nem tudom, hogy te hol élsz, de ezerszer több gyönyörű nő van, mint gazdag pasi, szóval még ha a szép nők akarnának is gazdagok párjai lenni, lehetetlen lenne az igényeiknek megfelelő társat találniuk.

2018. máj. 16. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!