Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők lenéznétek egy srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők lenéznétek egy srácot azért mert volt prostituáltnál?

Figyelt kérdés
Voltam lakásos prostinál.Nem tudom mi vitt rá,mert mindig egy erkölcsös és egyben gátlásos srác voltam.Az első barátnőm után (aki azért perverznek tartott mert egyáltalán a szexet felhoztam ) annyira gátlásos lettem hogy kb olyan voltam mint egy aszexuális (féltem a szexuális dolgoktól,önkielégítést is szégyelltem mélyen magamba) Egyszer véletlen rátévedtem egy szexpartneres oldalra és volt ott egy csaj aki úgy megmozgatta a fantáziám.Szóval vele vesztettem el,bár nem volt olcsó a 15k,de mivel a meló helyen is sok volt stressz úgy éreztem megérdemlek egy kis kényeztetést.Előtte ismerkedtem lányokkal,de részben a gátlásosság miatt nem tudtam e téren haladni.Ha meg lett volna esélyem a lánynál akkor meg a lány vagy nagyon messze lakott vagy túl fiatal volt (azért 15-16 éves lány 23 éves korromhoz fiatal)Tudom kicsit mentegetősen hangzik meg valahol szégyenlem is hogy ez volt az első tapasztalatom szexualitás terén.Amúgy nem vagyok rossz pasi,de sajnos mindig olyan lányokat fogtam akik nem éppen értelemről voltak híresek.Fogtam ki borderline-os tüneteket produkáló lányt is.Ennek ellenére egyszer lehet kapcsolatom ? Nem szoktam hirdetni,de azért belül picit frusztrál.
2018. máj. 15. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, engem az ilyen nem érdekelne.
2018. máj. 15. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
Abszolut nem néznélek le. De ezt, hogy prostinál voltál, nem is kell a nő orrára kötni, mármint a leendő barátnőd orrára, úgy értem.
2018. máj. 15. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem nézek le senkit, mindenki azt csinál, amit akar. Más kérdés, hogy nem lennék kapcsolatban olyan férfival, aki prostizott.
2018. máj. 15. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem zavar, ez a multad ha szeretek valakit nem ilyen semmisegen fogok rugozni, ez nem ovoda:-)
2018. máj. 15. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell elmondani neki, és kész.
2018. máj. 17. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, azzal kell foglalkozni, hogy a nők mit mondanak/gondolnak rólad. Ha jól érezted magad, a prostinál, akkor menj mádkor is nyugodtan. A legtöbb nő úgy is tart 1-2 kúróhavert, a "szerelme" mellett is.
2019. júl. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!