Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők lenéznétek egy srácot azért mert volt prostituáltnál?
Én csak emiatt nem.
Ami miatt igen:
- ha foglalt volt, amikor elment prostihoz
- ha 18évesen ment volna el amiatt bőgve, hogy "brühühü. csúnya lányok nem fekszenek le velem, b.ni akarooooook"
Ha szeretnélek, engem nem izgatna.
27N
Igen minden esetben lenézik ezeket a srácokat. Cikinek tartják meg ilyesmik. Én is tapasztaltam már ezt, persze inkognitóban mert nem mondtam el hogy ezt csinálom és jó tanács te se dicsekedj vele. Ha haverod a csaj akkor max röhög rajta, de ha ismerkedni szeretnél akkor ennél a mondatnál már el is vágtad magad.
A probléma hogy a lányok elvárják hogy ne is nézd le őket amikor könnyes szemmel mesélnek arról, hogy volt egy pasijuk akit elhagytak egy másikért, és még nekik volt nehéz. Ne nézd ribizlinek őket ha arról mesélnek hogy lányokkal smároltak a buliban, meg hogy 16 évesen már mindent próbáltak ( korbács, anál stb.)
a lényeg csak a pasikat lehet lenézni, őket megérteni meg vigasztalgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!