Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők lenéznétek egy srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők lenéznétek egy srácot azért mert volt prostituáltnál?

Figyelt kérdés
Voltam lakásos prostinál.Nem tudom mi vitt rá,mert mindig egy erkölcsös és egyben gátlásos srác voltam.Az első barátnőm után (aki azért perverznek tartott mert egyáltalán a szexet felhoztam ) annyira gátlásos lettem hogy kb olyan voltam mint egy aszexuális (féltem a szexuális dolgoktól,önkielégítést is szégyelltem mélyen magamba) Egyszer véletlen rátévedtem egy szexpartneres oldalra és volt ott egy csaj aki úgy megmozgatta a fantáziám.Szóval vele vesztettem el,bár nem volt olcsó a 15k,de mivel a meló helyen is sok volt stressz úgy éreztem megérdemlek egy kis kényeztetést.Előtte ismerkedtem lányokkal,de részben a gátlásosság miatt nem tudtam e téren haladni.Ha meg lett volna esélyem a lánynál akkor meg a lány vagy nagyon messze lakott vagy túl fiatal volt (azért 15-16 éves lány 23 éves korromhoz fiatal)Tudom kicsit mentegetősen hangzik meg valahol szégyenlem is hogy ez volt az első tapasztalatom szexualitás terén.Amúgy nem vagyok rossz pasi,de sajnos mindig olyan lányokat fogtam akik nem éppen értelemről voltak híresek.Fogtam ki borderline-os tüneteket produkáló lányt is.Ennek ellenére egyszer lehet kapcsolatom ? Nem szoktam hirdetni,de azért belül picit frusztrál.
2018. máj. 15. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Én csak emiatt nem.

Ami miatt igen:

- ha foglalt volt, amikor elment prostihoz

- ha 18évesen ment volna el amiatt bőgve, hogy "brühühü. csúnya lányok nem fekszenek le velem, b.ni akarooooook"

2018. máj. 15. 16:56
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha szeretnélek, engem nem izgatna.

27N

2018. máj. 15. 16:56
 3/16 anonim ***** válasza:
24%

Igen minden esetben lenézik ezeket a srácokat. Cikinek tartják meg ilyesmik. Én is tapasztaltam már ezt, persze inkognitóban mert nem mondtam el hogy ezt csinálom és jó tanács te se dicsekedj vele. Ha haverod a csaj akkor max röhög rajta, de ha ismerkedni szeretnél akkor ennél a mondatnál már el is vágtad magad.

A probléma hogy a lányok elvárják hogy ne is nézd le őket amikor könnyes szemmel mesélnek arról, hogy volt egy pasijuk akit elhagytak egy másikért, és még nekik volt nehéz. Ne nézd ribizlinek őket ha arról mesélnek hogy lányokkal smároltak a buliban, meg hogy 16 évesen már mindent próbáltak ( korbács, anál stb.)

a lényeg csak a pasikat lehet lenézni, őket megérteni meg vigasztalgatni kell.

2018. máj. 15. 16:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem neznem le, de nem erre vagyom. Az “alomvilagomba” nem fer bele ilyesmi. Csak ezert. De lenezni nem nezek le emiatt senkit...
2018. máj. 15. 17:05
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit kiábrándító lenne számomra. Te mit szólnál ahhoz, ha egy lány randin azt mondaná, hogy szexelt már pénzért? Nem valószínű, hogy továbbra is a gyerekeid anyját látnád benne, nem?
2018. máj. 15. 17:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Ha már nem csinálná nem problémáznék rajta,mindenki követ el hibákat.
2018. máj. 15. 17:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Téged nem néznélek le!
2018. máj. 15. 17:19
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
5os kerdezhettedvolna azt hogy a kerdezo le e nezne egy olyan lanyt akin atment a fel varos.
2018. máj. 15. 17:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Ismerek olyan lányt többet is,nem nézem le őket.Most az a ő dolguk.
2018. máj. 15. 17:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez lenézés-e, de nem kezdenék vele párkapcsolatot, mert ez is bizonyítja, hogy teljesen más felfogásunk van a szexualitásról.
2018. máj. 15. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!