Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is lenéznétek egy ilyen lányt?
Ha előtte elég szegény volt, aztán felküzdötte magát egy magasabb életszínvonalra, és azóta eléggé kihasználja ennek az előnyeit. Mármint, magabiztosabb, költ magára, eljár ide-oda...és büszke magára, holott ez csak pénz.
Meg a "Hogy vagy?" kérdésre lefotózta, hol ül épp, mit iszogat, és milyen jó neki
A hogy vagy kérdésre egy fotóval válaszolni szerintem nagyképűség!
De az, hogy valaki önerőből felküzdötte magát egy jobb élethez, és mindezt legális és normális eszközökkel, akkor az elismerésre méltó.
De azért a csaj ne szálljon el magától, mert ő se különb, mint a többi, ne felejtse el azt, hogy ő honnan jött, tehát itt nem az a kérdés, hogy a csajt lenézik-e, hanem az, hogy a csaj lenézi-e a többieket!!
Az,hogy költ és eljár ide oda,még nem ok erre.
Aki nagyképű lesz a pénztől,az már más tészta.
Kérdező, nem vagy te egy kicsit irigy?
Ha zavar a csaj, akkor kerüld el, ne foglalkozz vele.
Nem. A hogy vagy kérdésre pedig egy fotóval felelni szerintem nem feltétlenül felvágás.
Nem értem az mivel jobb, hogy mindenki az ilyen-olyan nyaralós fotóit posztolgatja ki a facebookjára...érdekes módon azt nem sokan ítélik el.
Ő egy emberrel megosztja azt, hogy mi van vele, méghozzá azzal, aki kérdezte is tőle. Ebben mi a rossz?:D
Szerintem semmi gond nincs vele.
Persze, hogy örül annak amit elért és büszke rá. Még jobban is tudja értékelni a jómódot, mint aki beleszületik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!