Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is lenéznétek egy ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is lenéznétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Ha előtte elég szegény volt, aztán felküzdötte magát egy magasabb életszínvonalra, és azóta eléggé kihasználja ennek az előnyeit. Mármint, magabiztosabb, költ magára, eljár ide-oda...és büszke magára, holott ez csak pénz.

Meg a "Hogy vagy?" kérdésre lefotózta, hol ül épp, mit iszogat, és milyen jó neki

2015. szept. 10. 22:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
(nem alkoholt, természetesen)
2015. szept. 10. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

A hogy vagy kérdésre egy fotóval válaszolni szerintem nagyképűség!

De az, hogy valaki önerőből felküzdötte magát egy jobb élethez, és mindezt legális és normális eszközökkel, akkor az elismerésre méltó.

De azért a csaj ne szálljon el magától, mert ő se különb, mint a többi, ne felejtse el azt, hogy ő honnan jött, tehát itt nem az a kérdés, hogy a csajt lenézik-e, hanem az, hogy a csaj lenézi-e a többieket!!

2015. szept. 10. 22:27
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez a fotós dolog jópofa, csak a célja nem az.
2015. szept. 10. 22:27
 4/15 opened paradise ***** válasza:
76%

Az,hogy költ és eljár ide oda,még nem ok erre.

Aki nagyképű lesz a pénztől,az már más tészta.

2015. szept. 10. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez a normális, hogy az ember megküzd a boldogságáért, büszke arra ami elért, és jól érzi magát a bőrében, hát ez természetes, a világ legtermészetesebb dolga.
2015. szept. 10. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Örül, mert most megkaphatja azokat a dolgokat, amit eddig soha nem tehetett meg. Ezzel nincs semmi gond. Én is szegény vagyok, max én nem tudnék annyit költeni, erőteljesen spórolnék, nem költenék annyit, de ha megtehetném néha megvennék magamnak olyan dolgokat amikért mindig sóvárogtam. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak apróságokra. Pl nem tudunk rendes téli szalámit venni, mert nagyon drága helyette van a gagyi verziója vagy csak sima párizsi. A lényeg, hogy nem nézném le. Letett annyit az asztalra, hogy ezt mind megtehesse. Az élet élni van és ő sok nélkülöző év után ezt teszi. Téged miért zavar? Féltékeny vagy?
2015. szept. 10. 22:30
 7/15 Clark Kent.. ***** válasza:
100%

Kérdező, nem vagy te egy kicsit irigy?

Ha zavar a csaj, akkor kerüld el, ne foglalkozz vele.

2015. szept. 10. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem. A hogy vagy kérdésre pedig egy fotóval felelni szerintem nem feltétlenül felvágás.

Nem értem az mivel jobb, hogy mindenki az ilyen-olyan nyaralós fotóit posztolgatja ki a facebookjára...érdekes módon azt nem sokan ítélik el.

Ő egy emberrel megosztja azt, hogy mi van vele, méghozzá azzal, aki kérdezte is tőle. Ebben mi a rossz?:D

2015. szept. 10. 22:32
 9/15 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Én abszolút nem. Jó neki :D Én is ezt csinálnám. Megdolgozott azért a pénzért vagy így vagy úgy, szóval minden joga megvan rá, hogy azt csináljon vele, amit akar. Ehhez nem is kell feltétlenül szegény háttér. Hogy ki mit csinál a megkeresett pénzével nem azén dolgom. De én tényleg örülök neki! Ha valakit a pénz tesz boldoggá, és van pénze, akkor jó neki.
2015. szept. 10. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi gond nincs vele.

Persze, hogy örül annak amit elért és büszke rá. Még jobban is tudja értékelni a jómódot, mint aki beleszületik.

2015. szept. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!