Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, a "Gyönyörű vagy! " tényleg ennyire működik nálatok?
Vagy ennek a tetszőleges variációi: "Tudod, milyen gyönyörű vagy?", utána arccirógatás és hasonlók.
Most filmekre alapozok: nagyon sokszor látni, hogy a férfi és a nő éppen romantikus pillanatban vannak, a fejük közeledik egymáshoz, és a pasitól elhangzik a fenti bók: ezután vagy a nő kapja le a pasit egyből, vagy zöld utat ad neki a csókhoz. Legutóbb a "Nagyfater elszabadul" c. filmben volt egy ilyen jelenet, amit láttam. Nem tudom, megvan-e nektek: Zac Efron és Zoey Deutch adja elő. (Bár ott a csók előtt pont megzavarják őket.) De ez csak egy kiragadott példa volt, amúgy is kedvelt filmes klisé a "Gyönyörű vagy" > csók forgatókönyv.
Ennek a kijelentésnek tényleg ekkora varázsa van? Nekem olyan, mintha ezzel lehetne végképp megtörni a nő ellenállását és ezzel adja át magát az érzelmek további sodrásának. Igaz ez, hölgyek? Tényleg ez a bók a kulcs a szívetekhez? A már célegyenesbe fordult férfi ezzel szakíthatja át nálatok a célszalagot? :D
Utolsónak igaza van.
Ez nagyban függ attól is, hogy ki mondja. Sőt, alapjaiban attól függ.
Annyi van benne, hogy ha az a bizonyos személy mondja, akibe éppen bele vagyok habarodva, akkor valóban mágikus ereje van, instant lábremegés stb. Ilyenkor értelemszerűen a csók a helyes "válasz".:)
Ha olyan mondja, akitől annyira nem várnám/inkább csak barát, még kínos is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!