Soha nem használtam még aszpikot. Tudok főzni, gyönyörü hidegtálakat készitek, de még nem használtam aszikot. Nagyon tetszik, szeretnék a kaszinótojásomra öntetni. Hogy müködik? Mit vegyek? Nem laktóz tartalmú?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 19:00
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, de nem erre gondoltam. Csak arra, amihez nem kell csontot főzni, csak valami zacskóban árulják, és pik-pak kész. Vagy ilyen nem létezik???
2013. ápr. 3. 08:50
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem is aszpik, hanem zselatin? A lényeg, az az átlátszó, jellegtelen izü, inkább savanykás anyag, amit rá lehet önteni dolgokra, és átlátszó vágható "kocsonya" lesz.
2013. ápr. 3. 16:21
4/5 anonim válasza:
most írtad.....zselatin a varázsszó :) Jó ügyeskedést a konyhában!
5/5 anonim válasza:
Remélem sikerült és megnyalta mindenki mind a 10 újját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!